klik Nuffnang

Monday, June 30, 2014

Kek Frozen Birthday Syakirah & Slmt Berpuasa



Assalammualaikum dan slmt Menyambut bulan Ramadan buat semua pengunjung dapurmamasya....moga semuanya sihat dan sejahtera menjalani ibadah puasa di bulan Ramadan ni.
Lamanya tak update blog....sejak balik Msia,masa agak terhad utk ngadap blog lama2 spt dulu. untuk entry hari ini, nak kongsi gambar kek birthday frozen yg mama buat utk puteri kesayangan mama Syakirah Aeda utk bday ke 5. Bday Syakirah 20 Mei sambut di rumah dulu dg keluarga dan di sekolah sambut 26 Mei.


Kek bday frozen...kek idaman hati Syakirah, happy dia dpt kek yg dihajati.maklumlah skrg 'musim frozen'....baju frozen...kek frozen...citer frozen ....lagu let it go...let it go...semua jadi kesukaan Syakirah


utk kek, mama baking kek choc moist dan hias dg buttercream dan edible image.


bersama kawan tadika sambut birthday Syakirah....kawan-kawanpun ceria sambut bday Syakirah


party pack buat kawan-kawan....


Ni pula masa sambut dirumah...kek dg hiasan bunga ros beli saja sbb plan last minit nak sambut bday Syakirah bersama keluarga.


itu saja entry bday Syakirah....jumpa lagi.....

5 comments:

  1. assalam kak

    wah, syakirah pun demam 'frozen'..hihi..budak2 semua suka dengan frozen ni..apapun, happy birtdhday to syakirah..

    selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadan buat mamasya & family..
    Happy birthday buat Syakirah...cantik kek mama buat tu..
    ni marsya's birthday pun coming..tak tahu apa nak buatkan keknya macam mana..:)

    ReplyDelete
  3. Halo, Apa kabar?

    Salam kenal dari kami myTaste Indonesia

    Kami melihat bahwa Anda memiliki resep-resep masakan yang sangat lezat dan menarik.

    Kami dari myTaste Indonesia merekomendasikan agar blog masakan Anda berada di TOP FOOD BLOG dalam situs kami, myTaste adalah Jejaring Sosial bagi para pecinta masakan khas Nusantara di Indonesia maupun dunia Internasional. Banyak blog yang telah menjadi anggota dan mendapatkan keuntungan dari publikasi di situs kami.

    Anda dapat menambahkan blog Anda pada daftar Top Food Blog kami dengan mengikuti link ini: http://www.mytasteindonesia.com/top_food_blogs

    Terima kasih atas perhatiannya dan telah berbagi resep masakan Anda kepada kami.

    Salam myTaste Indonesia,
    Immanuel Kabuhung

    Selamat menunaikan Ibadah Puasa

    ReplyDelete
  4. happy birthday syakirah..
    frozen....let it go...
    sy belum buat lg kek frozen...anak2 da tanya...

    ReplyDelete
  5. wah suka lah syakirah dapat bday cake Elsa!:-)

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2