klik Nuffnang

Wednesday, July 4, 2012

Dapurmamasya di Majalah On Line Eternity Julai



Assalammualaikum buat semua. Moga sihat dan ceria...
Alhamdullilah.....Dapurmamasya telah diberikan peluang oleh pihak Media Glam Sdn Bhd untuk berkongsi 4 resepi untuk paparan sempena Ramadan di ruangan Makan-makan dalam majalah online Eternity keluaran Julai 2012 dgn cover depan pelakon cun Izara Aishah.
Terimakasih banyak-banyak buat Media Glam Sdn Bhd terutama Cik Tina kerana sudi memilih resepi dari blog ini. Semua 4 resepi telah dipilih sendiri oleh Cik Tina dan pernah disiarkan sebelum ini dalam blog. Majalah Eternity selain dari resepi turut juga memaparkan pelbagai topik dan tips berguna di setiap keluarannya dan telah memulakan keluaran secara on line bermula Jan 2012. Yang bestnya Majalah Eternity boleh dilayari secara percuma tak perlu langgan, hanya klik sini; Media Glam Sdn Bhd.
Jua terimakasih buat semua pengunjung Dapurmamasya, rakan blog dan Fb serta keluarga yang banyak menyokong Dapurmamasya selama ni.Tanpa sokongan semua...mungkin mama tak serajin spt sekarang nak update blog dan ceria berkongsi masakan di Dapurmamasya...cayang semuaaaaa.....


Resepi dari Dapurmamasya muncul dgn 4 mukasurat (48-51)di ruangan Makan-makan; Resepi Lazat Dan Sihat...Juadah berbuka memikat selera....


Hidangan Sate Kepak Ayam. Terima kasih juga buat penyumbang asal resepi Sate Ayam dan Kecubung Berendam yg mama kongsikan semula di blog dan Majalah Eternity.


Kecubung Berendam yg sesuai utk juadah manis berbuka puasa.


Lauk Ayam Masak Palembang dan Udang Masak Lemak Labu.

35 comments:

  1. Wah...! giliran akak pulak masuk majalah tu...
    tahniah....:)

    ReplyDelete
  2. Assalam Mamasya....waaahhh congrats yea...akak tumpang gembira...teruskan ligat update di perantauan tu...you deserve it dear! Muaaahhh...!

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah Mamasya. Bangga dan kagum dengan semangat mamasya menyediakan pelbagai juadah di perantauan

    ReplyDelete
  4. assalam Mamasya
    bestnya tp memang patut msk majalah sb menu2 Mamasya memang sedap2 belaka
    blh online yek ooo nanti nak tgklah

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Mamasya... nanti sha cari di kedai buku ya...:)

    ReplyDelete
  6. salam mamasya..woww dalam diamm tahniahhh yerr......

    ReplyDelete
  7. salam mamsya..tahniah dari zila jgk kak..tumpang bangga:P

    ReplyDelete
  8. tahniah mamasya.. seorang lagi blogger yang dilamar.

    ReplyDelete
  9. Kecubung berendam tu mcm badak berendam ke kak? Menarik boleh cuba bulan puasa nnti. :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah mamasya...tumpang seronok!!!

    ReplyDelete
  11. Salam Mamasya...Tahniah sekali lagi..hehe

    ReplyDelete
  12. Salam Mama..TAHNIAH Mama..smoga mama trus sukses...

    ReplyDelete
  13. Salam Pn Mamasya... Mak mertua Dyh, Pn Zaleha Zulkifli yang promote blog ni kat Dyh... Siap pesan belikan majalah tu 2 set lagi...hehe... Akan diusahakan cari majalah tu, insyaAllah...

    ReplyDelete
  14. Salam mamasya, rasanya blm terlambat lagi utk ucap tahniah sbb dpt masuk majalah eternity kan, hehe...tahniah & semoga maju jaya saya ucapkan....

    ReplyDelete
  15. salam mamaSya....
    wahh sronoknya kak dapat masuk majalah..tahniah ye, semoga sukses selalu. Amin....

    ReplyDelete
  16. Wahh Akak,

    Tahniah..
    Glamour you!!

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Mamasya,
    syukur alhamdulillah dan sekalung tahniah buat Mamasya, Yatie tumpang gembira dan berbangga dngn pengiktirafan ini..sesungguhnya mamasya mmng layak...moga terus sukses dan berkongsi menu2 yg malatopsss..

    ReplyDelete
  18. Salam Mamasya

    Perghhh..cayalah mama.tarap retis dah ni.glmammer gitu.Tahniah..tahniahhh..memang sgt layak...suke..suke...tumpang hepi utk mama...muahhh!

    ReplyDelete
  19. Salam mamasya...tahniah dapat menyumbang resepi dalam majalah Eternity nie.

    ReplyDelete
  20. Salam Mamasya..
    Tahniah yer..semoga semakin bersinar..

    ReplyDelete
  21. Assalam mamasya.
    Tahniah...mmg layak dan tumpang bangga.

    ReplyDelete
  22. Assalam kak.. Baru sempat tgk blog.. Ternampak ebtry akak.. Tahniah kak.. Tumpang genbira juga..:)

    ReplyDelete
  23. Assalam mamssya.. Baru sempat nak jenguk blig nampak entry mamasya ni.. Tahniah.. Ita tumpang gembira kak

    ReplyDelete
  24. TAHNIAH...bertambah ramailah yang menunggu di depan pintu nih!!!

    ReplyDelete
  25. wah... nanti bertambah ramai peminat ni ..

    ReplyDelete
  26. Salam Mamasya,
    Tahniah atas kemunculan akak di Majalah Eternity... semoga akak terus berkongsi resipi di blog kesayangan ni. Congrates again dan semoga akak terus sukses :)

    ReplyDelete
  27. TAHNIAH MAMA...KEEP DA GOOD WORK!!!! ALWAYA UPDATE DA BEST RECIPE !!!

    ReplyDelete
  28. Tahniah...mmg layak terpilih mengisi ruang dlm majalah tu. Semua menu best di blog akak ni...Tahniah sekali lagi.

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2