klik Nuffnang

Sunday, November 28, 2010

Award & Tag from Along & Anna



Mula dapat dr Anna...tp tunggu dulu bila ada masa baru nak jawap..then dpt pulak dari Along...ni ada kelapangan sempatlah angkut dan gantung award.

NICK NAME TUAN PUNYA BLOG: MAMASYA ( semua nama anak2 mula dengan Sya!)

UCAPAN UNTUK PEMBERI AWARD:

Timakasih buat Along & Anna Qawina(Qaseh-AzZahra ) sudi bagi award blog Cantik ni. berbesar hati jugak ... wpun blog dapur mamasya masih baru tp Along dan Anna sudi bagi award...

6 ARTIS KEGEMARAN/SINGER/GROUP:

Dulu2 zaman belajar adalah jugak penyanyi kegemaran.Skrg ni tak ambil kisah sgt...dengar lagupun dlm radio masa driving atau kat blog ni sbg halwa telinga.

a. Maher Zain
b. Faizal Taher
c. Rossa
d. Anuar Zain
e. Alleycat
f. Aruah Sudirman

TAG 10 BLOGGERS YANG TERPILIH:

Tak tahu nak pilih blog sapa yg cantik...semuanya cantik-cantik belaka. Jadi award ni nak kongsi dengan kawan2 semua....kalau sudi angkut bawak balik..

No comments:

Post a Comment

Klik Nuffnang2