klik Nuffnang

Wednesday, March 13, 2013

Morocco Aku Datang...




Assalammualaikum, moga semua ceria & sihat sejahtera. terimakasih dtg berkunjung ke blog mamasya.
Minta maaf sbb lama tak ada entry masak2.....resepi di dapurmamasya ini, ada masakan nak di kongsi tp belum berkesempatan lagi. stop seketika, bg laluan pd entry lain dan beberapa hari ni pula...rehat dari berblog sbb mama travel ke Morocco dari 14- 17 Mac. Perjalanan esok pagi dg flight Egyptair yg akan mengambil masa 6 jam dan tiba di airport Casablanca pukul 13.10 waktu tempatan yg lewat 2 jam dari Egypt .Nanti akn kongsi gambar2 sepanjang di sana.



Tkasih juga buat semua yg membeli dan berminat dg jubah yg mama offer dlm entry sebelum ini. hanya tinggal hanya jubah saiz XL iaitu A3, jika ada pertanyaan ttg jubah boleh emel mama, akan dijawap selepas 17 Mac nanti. Salam mesra & jumpa lagi.

10 comments:

  1. selamat berangkat kak....semoga bergembira....jgn lupa share nnti tmpt2 yg cntik....:-)

    ReplyDelete
  2. bestnya.. one of the place yg i terigin nak pegi.INSYALLAH..nak ikuttt...

    ReplyDelete
  3. Uh uh...mamasya dah sampai morocco....nak itot

    ReplyDelete
  4. slmt bercuti mamasya! mg hepi sepanjang pcutian...bestnyaaaaa...:)

    ReplyDelete
  5. mamasya...have a safe trip and enjoy...best sangat dapat berjalan ke sana terutama di Casablanca. Teringat kat lagu dari Bertie Higgin ...i fell in love with you oh...casablanca..haha .

    ReplyDelete
  6. Lama tak berbicara di alam maya. Rupanya jauh perjalanan

    ReplyDelete
  7. Semuga selamat pergi dan selamat kembali, happy travelling

    ReplyDelete
  8. Mama smoga slamat pergi dn kembali..happy holiday tau.

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2