klik Nuffnang

Friday, March 29, 2013

Promo Jubah dari Egypt- Updated




Assalammualaikum semua
InsyaAllah mama akan bertolak balik ke Msia pada 31 Mac 2013 (Ahad).Jubah2 yg dipesan & confirm bayar akan dipos nanti semasa di Msia. Mama balik cuti sekejap saja dari 1 April - 4 April. Kalau ada yg nak order atau dah book, masih sempat tp pembayaran tidak lewat dari esok 30 Mac. Sebarang pertanyaan ttg jubah lepas 30 Mac mungkin hanya dpt dijawap selepas 5 April nanti bila mama dah sampai semula di Cairo.T.kasih buat semua yg order jubah.

************************************************************************************
Entry masak2 rehat dulu nak bagi laluan kepada entry promo jubah dari Egypt. Atas sambutan baik jualan jubah yg lalu dan permintaan readers blog mama yg ada menghantar emel inginkan jubah berwarna dan jubah saiz kecil makan entry kali ni promo jubah2 berwarna dan juga jubah hitam. Banyak pilihan warna dgn paten jubah yg menarik utk dipilih jika berkenan.
Semua jubah ini dah ready stok dgn mama kecuali hanya satu jubah AA26 yg perlu diorder dulu. Jubah2 yg dijual kali ni byk jubah cotton, iaitu cotton Egypt yg elok dan tidak panas dan serap peluh, amat sesuai dg cuaca di Msia. Dan semua jubah yg dibeli akan dihantar ke Msia pada minggu hadapan kerana kalau ikut perancangan mama akan balik ke Msia sekejap minggu dpn, jadi dptlah jubah dipos di Msia nanti. wbpun sekiranya ada perubahan akan dimaklumkan kelak.

Bagaimana nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. boleh booking tp tak lebih dr 2 hari. sila bgtau kod jubah, warna & saiz. dan setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
3. pembayaran perlu dibuat selewat2nya ptg Sabtu 30 Mac 2013, agar sempat dipack dan dihantar ke Msia. Pada yg berminat membeli jubah selepas tarikh tersebut, jubah akan diposkan 1 minggu kemudian, wbpun tertakluk kepada stok yg masih ada.
4. pembelian jubah yg kedua akan diberi free posting.utk kos pos yg dinyatakan utk Sem.jika ke Sabah & Sarawak tambah RM4 setiap helai.
5. Oleh kerana jubah2 yg dijual bukan yg ditempah khusus maka ada ukuran jubah yg agak labuh, sila pastikan ukuran jubah yg sesuai dan mungkin boleh dipotong oleh pembeli nanti. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg tersilap tanda saiz dijubah.
6. warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash.


Jubah AA1 SOLD
Jubah cotton Egypt ala korea warna hitam dg sulaman bunga di bhg leher.Saiz M (bahu 16 inci ; labuh jubah 57 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci) Harga RM85 + RM5 POS.



Jubah AA2 SOLD
Jubah cotton Egypt ala korea warna hitam dg sulaman di bhg dada, hujung lengan & hujung jubah.Saiz S (bahu 15 inci ; labuh jubah 57 inci; dada 19 inci; pjg lengan 24 inci) Harga RM85 + RM5 POS.



Jubah AA3 Masih ada stok
Jubah cotton Egypt warna ungu dg sulam di dada & bawah kain.Saiz M (bahu 16 inci ; labuh jubah 59; labuh hingga hujung sulam dibhg bawah 52 inci ; pjg dada 20inci , lengan 24 inci ) Harga RM85 + RM5 POS.


Jubah AA4-AA6 SOLD OUT
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, dpn baju memanjang dan menyerlah dg sulaman warna gold atas jaluran hitam utk jubah kod tertentu. Juga sulaman di tangan juga dibahagian belakang jubah. Harga RM100 + RM8 POS.
Saiz XS (bahu 14 inci ; labuh 56 inci; dada 19 inci, lengan 23 inci)- AA6 warna ungu - SOLD
Saiz S (bahu 15 inci )- warna ungu (AA6)- SOLD (labuh baju 57 inci, dada 20 inci, lengan 22 inci), hijau (AA4)- SOLD (labuh baju 57 inci, dada 19 inci, lengan 23 inci).
Saiz S hijau kebiruan AA4(1) ( labuh 58 inci ; dada 20 inci, lengan 23 inci)- SOLD .Saiz L (bahu 17) inci hitam (AA5) ( labuh 59 inci ; dada 22 inci, lengan 24 inci) - SOLD
Saiz S hitam (AA5)(labuh baju 57 inci, dada 19 inci, lengan 23 inci);
Saiz M (bahu 16 inci) hitam (AA5) ( labuh 57 inci ; dada 20 inci, lengan 24 inci)




Jubah AA7- SOLD
Jubah dari Egyption Cotton ala korea warna merah dg kain cotton bercorak.Sulam dileher, hujung lengan dan baju. Kain Egyption Cotton yg sesuai di Msia, tidak panas dan serap peluh. Saiz M (bahu 16 inci ; labuh jubah 58 inci;labuh hingga hujung sulam dibhg bawah 55 inci, pjg dada 19.5 inci , lengan 23.5 inci ) Harga RM85 + RM5 POS.



Jubah AA8 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton ala korea warna biru dg kain cotton bercorak. Sulam dileher, hujung lengan dan baju.Kain Egyption Cotton yg sesuai di Msia, tidak panas dan serap peluh. Saiz M (bahu 16 inci ; labuh jubah 58 inci;labuh hingga hujung sulam dibhg bawah 52 inci, pjg dada 20 inci , lengan 24 inci ) Harga RM85 + RM5 POS.



Jubah AA9- AA15 OUT OF STOCK
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga memanjang spjg jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS.

SOLD
Saiz M (bahu 16 inci; dada 22 inci; pjg lengan 23 inci)- hijau AA15 (Labuh 57).ungu AA10 Saiz L (bahu 17 inci ; dada 22 inci; pjg lengan 23.5 inci)(Labuh 58 inci) .
Saiz M (bahu 16 inci; dada 22 inci; pjg lengan 23 inci)- pink AA14 (Labuh 55 ) & coklat AA13 (Labuh 56.5), hitam AA9 (labuh 55 inci)- SOLD.
Saiz L (bahu 17 inci ; dada 22 inci; pjg lengan 23.5 inci),
hitam AA9 (Labuh 56 inci)- SOLD
merah bata A11 (Labuh 57.5),- Sold to Pn Maziyah
biru AA12 (labuh 57 inci) - sold to Alia Cheksu





Jubah AA16-AA20 (BOLEH REPEAT ORDER )
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS.

Masih ada stok
2 helai saiz M (bahu 16 inci) - oren & merah.
Saiz L (bahu 17 inci) coklat AA17 (labuh jubah 57 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci)

SOLD
hijau AA20 - (labuh jubah 56inci; dada 21.5 inci; pjg lengan 23 inci)
Saiz L (bahu 17 inci) -
pink AA18- SOLD TO Norhaya (labuh jubah 56inci; dada 21 inci; pjg lengan 24 inci),
hijau AA20- SOLD TO Mazalinda (labuh jubah 56inci; dada 22 inci; pjg lengan 23 inci)
biru AA19 (labuh jubah 57inci; dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci)-SOLD

Saiz XL (bahu 18 inci) - hitam AA16(labuh jubah 56.5inci; dada 23 inci; pjg lengan 23.5 inci)- SOLD



Jubah AA21-AA22 (SOLD )
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS.Hanya saiz L yg ada( bahu pjg 17 inci). biru AA21 ( labuh jubah 56.5 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci).hitam AA22 ( labuh jubah 56.5 inci; dada 23.5 inci; pjg lengan 24 inci)



Jubah AA23-AA24 (SOLD)
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS.Hanya saiz L ( bahu 17 inci ) . dark blue AA23 ( labuh jubah 55.5 inci; dada 22 inci; pjg lengan 24 inci).hitam AA24 ( labuh jubah 55.5 inci; dada 22.5 inci; pjg lengan 23.5 inci)



Jubah AA25 SOLD
Jubah Cotton.saiz L (bahu 17 inci, labuh 57.5 inci, labuh tangan 23.5 inci, dada 23) Harga RM75 + RM5 utk pos Sem Msia.



Jubah AA26 - SOLD
Abaya hitam kain crepe saudi dg paten ala rama-rama. sulaman warna gold didada dan hujung tangan. ada simple selendang. saiz XL (bahu 18 inci, labuh 57 inci, labuh tangan 23.5 inci, dada 24). Utk saiz XXL (bahu 19 inci).kena order dulu utk saiz XL & XXL. Harga RM150 + RM8 utk pos Sem Msia.



Jubah AA27- (Saiz L - SOLD ). Saiz XL - READY STOK DI Msia
Abaya hitam kain crepe saudi dg sulam cantik warna-warni penuh tangan & dg batu Batu Swarovski dan selendangpun bersulam penuh. saiz XL (bahu 18 inci, labuh 57 inici, labuh tangan 24 inci, dada 23). Utk saiz XXL (kena order dulu . Harga RM150 + RM8 utk pos Sem Msia.



Jubah AA28 - L (sold to Zaharah ), M (Sold to Pn Arbaayah)- Stok baru masih ada
Jubah hitam tangan hiasan batu Batu Swarovski pink di dada & tangan.tangan kain lycra & badan kain fursan. saiz L (bahu 17 inci, labuh 57inci,ukuran dada 20 inci).Saiz M (bahu 16 inci, labuh 57inci,ukuran dada 20 inci). Harga RM75 + pos RM5.



Jubah AA29 SOLD
Jubah moden dari kain chiffon dgn design kembang payung dibawahnya, warna coklat + kelabu muda & coklat tua. Didada dihias dg ropolan kain & manik . bhg dlm jubah dan tangan beralas.saiz L (bahu 17 inci,labuh 58 inci, pjg lengan 24 inci,ukuran pjg dada 22 inci). Harga RM160 + pos RM8.



Jubah AA30 SOLD
Jubah moden dari kain chiffon yg cukup menarik design; kembang payung dibawahnya. Didada dihias dg juraian kain & manik besar. juga ada tudung dijahit terus di baju dan boleh kedpn atau biarkan diblkg jika tidak mahu memakainya. bhg dlm jubah dan tangan beralas.saiz XL (bahu 18 inci,labuh 58 inci, pjg lengan 25 inci,ukuran dada 22 inci) Harga RM165 + pos RM8.

24 comments:

  1. cantiknya jubah2 ni...jubah yg fiza beli kat MamaSya dah sampai...la ni baru nak bgtau...he he he...t/kasih ye...

    ReplyDelete
  2. cantik2 belaka....geram sy kak....bila la nak blinya ni...

    ReplyDelete
  3. memang betul.. semua cantik2.. geram sungguh..

    ReplyDelete
  4. Sy suka kod AA8. Sy nak yg tu ye kak...
    Tp balik umah ni sy nak try ukur kalau ok,
    sy confirm akan beli.
    TQ kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok Yan. kalau dah ukur bgtau ya jadi beli ke tidak.

      Delete
  5. Salam Mamasya,

    Jubah egypt memang sedap dipakai sejuk
    last autumn expo kat sini ada jual

    ReplyDelete
  6. Aslmkm. Tahniah mamasya dah ada bisness skrg ni! Syakirah apa khabar... lama tak nampak. Jubah2 tu cantik2 belaka & harga berpatutan. Along saiz kecil, kalau nak order kena order saiz budak kot....hehe

    ReplyDelete
  7. Sy silap kod la kak...sy suka yg merah tu kod AA7. ok confirm sy nak yg merah tu. Semalam kalut kelam kabut sampai salah kod la pulak. Sy nak bayar cam ne? Akak pos ke @ sempat dtg office.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan tq order, nanti sy jwp dlm emel office.

      Delete
  8. mama nanti tgk email deh... *_*

    ReplyDelete
  9. assalam mamasya
    cantik2 nya jubah ni

    ReplyDelete
  10. slm kak...
    cantik2 jubah tu semua...hrga pon bpatutan..nti QH pm kt fb yer

    ReplyDelete
  11. mama semuanya cantik2.berkenan zila tgok..nnt lps bersalin nk jgk oder kak..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum ma. Wah cantik2 semuanya. Cumanya yg hr tu x clear lg belum snap foto huhu. InsyaAllah next round ya ma.

    ReplyDelete
  13. Salam kak,

    Cantik-cantiknya jubah tu kak, kalau saiz AA27 & AA26 ada tak saiz M dan SS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maria.
      AA 27 & AA26 tiada saiz M& SS.
      AA27 paling kecil L.

      Delete
    2. wsalam kak, ok kak nanti maria emel kt gmail kak, ada 2 org kwn yang nak beli

      Delete
  14. Salam.. Akak..saya nak order Jubah.. Kod dia AA17 Dan AA25.. Ada x saiz L.. Cara pembayaran dia mcm mna ye???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dream girl.
      kedua2 jubah AA17 & AA25 yg dlm blog ni saiz L. nanti nak check yg ready stok dulu utk kedua2 jubah ini samada masih ada atau tidak.kalau dah habis akn dpt stok baru. utk order dan pyt nanti boleh emel mamasya70@gmail.com. tq

      Delete
  15. SALAM MAMASYA STOK UTK AA 27 DAN AA 28 SAIZ L ADA LAGI X ?LAWA LAH HARGA PUB SGT BESTT ,BOLEH REQUEST X ,SY BYR HALF DULU PUN X PE ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Marini

      AA27 saiz L dah sold. hanya saiz XL (BAHU 18 INCI, DADA 23 INC, LENGAN 23, LABUH 54 inc/56 inc)tp stok XL masih di Cairo. Utk AA27 ada ready stok di Msia ( akn confirm semula) tp saiz M...muat saiz L rasanya sbb atas bahu tak potong & tangan lycra. kalau berminat emel mamasya . mamasya70@gmail.com. tq

      Delete
    2. Sorry, silap type.. utk AA28 ready stok saiz M di Msia.

      Delete
  16. Salam...sy berminat la nk order aa27...mcm mane yer????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Robita.
      AA27 kalau nak order boleh emel mamasya70@gmail.com
      saiz yg ada XL, XXL. tiada saiz kecil.

      Delete

Klik Nuffnang2