klik Nuffnang

Sunday, April 7, 2013

Dah Balik Tapi Nak Terbang Lagi




Assalammualaikum semua...moga semua ceria dan sihat sejahtera
Dah selamat tiba dr Msia pada pagi jumaat 5hb lalu.tak puas balik sbb hanya 3 hari tp masa membataskan utk berada di Msia lama.Wpun sekejap semua hal yg dirancang dpt berjalan dg baik. Kami balik bertiga saja...bawa Syakirah balik bersama.
Mulanya Syakirah seronok ...nak naik kapal terbang nak balik Msia katanya. dah masuk hari kedua di Msia....mama kita balik ambil abg dan datang sini...dah teringat kat abgnya maklumlah biasa di rumah main bersama dg abgnya terutama abg Syazrin yg no 4. Kalau dkt bolehlah ambil ni jauh Syakirah....nanti kita balik semula jumpa abg2....abg2 sekolah tak boleh ikut.


di Bangkok Airport....masa pergi dan balik transit di sini....Syakirah sepjg perjalanan ok dan ceria.


balik kejap Msia tak sempat nak jjcm tp yg best dpt mkn durian....wpun beli yg dlm peket tp puas hati sbb tebal isinya.....nyummmm


Syakirah baru cuba nak mkn durian....sedap tak....baru rasa sikit dah taknak...


Manisan dari Cairo...buah tangan utk kwn2 office mama, sempat ke office balik hari tu. Ceria dpt jumpa dan sembang dg kawan2 sepejabat.
Dan balik hari tu masa sampai di KLIA, mama jumpa kwn rapat masa sama2 belajar di sek rendah sampai tkt 3. kwn mama yg dtg tegur dulu.....17 thn tak jumpa....gembira dpt bersua.


ni pula masa dah nak balik ke mari...transit di Bangkok Airport juga...gambar tak terang guna hp.Masa balik...Syakirah moody sikit.lambat sampai katanya....nak jumpa abg2....mmg lambat sampai...12 jam perjalanan....jauhlah sayang....


(gambar sumber google)

dan esok 8 April, awal pagi nak terbang lagi.....balik semula 12 April. Destinasi sama sebelum ini iaitu Morocco.maaf jika mama belum sempat buat kunjungan balas...jalan2 blog kawan2...belum ada kesempatan.kalau nak tanya ttg jubah boleh saja emel mamasya70@gmail.com . kita jumpa lagi.....

11 comments:

  1. Bestnya terbang sana terbang sini...:)

    ReplyDelete
  2. Oooo..mama Sha ada balik sini.Seronok kan balik kampung lepaskan rindu.

    ReplyDelete
  3. Banysk benar urusan mama ye..semuga sntiasa dipermudahkan..insyaallah

    ReplyDelete
  4. Abang Sha tinggal dgn siapa? ada org jaga?

    ReplyDelete
  5. Rasa rugi pulak tak dapat jumpa hari tu. Tak apalah ada umur kita jumpa lagi kan...Adik-beradik mmg mcm tu, kalau tak ada dicari.

    ReplyDelete
  6. balik malaysia... kejabnya ...

    ReplyDelete
  7. as salam mama...nanti singgah umah ya amik award..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mamasya.. :) wahhh banyaknye manisan tu..

    ReplyDelete
  9. assalam
    blk Malaysia kejapnya,,mesti x puas kan

    ReplyDelete
  10. terbang ajer mama kita...klau boleh join skali kan best...:)

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2