klik Nuffnang

Monday, March 11, 2013

Special offer jubah dari Egypt


Assalammualaikum bersua kembali....
Bagi laluan pada iklan jubah....Special offer jubah dari Egypt.Sebelum ini ada juga reader yg bertanya & cadangkan pd mama utk biz jubah dari Egypt...tkasih atas cadangan itu. Yg sebenarnya mama ada juga biz jubah sikit2 tp hanya jual dulu pada kwn2 di Fb dan ada juga dijual terus di Msia. Alhamdullilah mendapat sambutan baik dan pelanggan berpuas hati dg kualiti jubah yg diterima dan ada teman Fb yg sudi berkongsi gambar dg mama... memakai jubah yg diorder dari mama...semua nampak cantik dan sesuai.
Dan untuk kali ni buat pengunjung blogmamasya, ada special offer jubah2 hitam dari Egypt. Yg mana semua jubah spt gambar di bawah iaitu dari (jubah A1 - A7) sudahpun ada di Msia, jadi tak memerlukan masa yg lama utk diposkan kepada pembeli nanti. Utk yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah hubungi mama; mamasya70@gmail.com.

Jubah A1 - SOLD
Jubah hitam moden dari kain chiffon dg lengan kembang. bgh baju dihias dg batu merah dari batu Swarovski.sesuai dipakai utk acara & majlis2. saiz XXL(bahu 19 inci, labuh kain 55 inci / 140 cm ). harga sebelum RM165. now offer RM150 (free pos).




Jubah A2 - SOLD
Jubah hitam moden dari kain chiffon dg lengan kembang . sesuai dipakai utk acara & majlis . bhg baju & tangan dihias dg bunga purple & hiasan Batu Swarovski.saiz XL(bahu 18 inci, labuh 57 inci / 145 cm ). harga sebelum RM165. now offer RM150 (free pos).





Jubah A3 out of stok
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman silver . ada simple selendang. sulam di dada dg hiasan batu Swarovski.ada sulam di blkg juga.saiz XL (bahu 18 inci) labuh 57 inci. Harga sebelum RM145 . now offer RM130 & free pos.



Jubah A4 - SOLD
Jubah hitam kain crepe dg sulaman gold motif daun & juga hiasan batu Swarovski di hujung lengan,tepi jubah, selendang & di dada baju.saiz XL (bahu 18 inci) labuh 58 inci.Harga sebelum RM145 . now offer RM130 & free pos.



Jubah A5 - SOLD
Jubah hitam kain crepe. sulaman silver penuh didada tangan dan tepi bawah baju. ditangan ada taburan Batu Swarovski.Ada selendang. saiz L (bahu 17 inci...labuh 56 inci - saiz dibaju silap cetak XXL ikut saiz sebenar L).Harga sebelum RM156 . now offer RM130 & free pos.



Jubah A6 - SOLD
Jubah hitam kain crepe dg tangan lebar & butang di depan. ada sulaman bunga ditangan dg warna gold & coklat serta taburan batu warna-warni Swarovski . Ada selendang. Saiz M (bahu- 16 inci / 41cm, labuh kain 55 inci / 140 cm, labuh tangan 22 inci/ 56 cm ). Harga sebelum RM156 . now offer RM145 & free pos.



Jubah A7 - SOLD
Jubah hitam dari kain crepe. sulaman tebal warna gold penuh ditangan, lengan dan dpn baju. Saiz XL (Bahu 18'), Labuh 59'. Harga sebelum RM156 . now offer RM140 & free pos.



sebarang pertanyaan berkaitan dg jubah boleh emel mamasya; mamasya70@gmail.com atau tinggalkan komen di blog ini. t.kasih.

14 comments:

  1. cntik belaka....yg ada butang depan x de ke kak....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.kasih Asyifa. jubah A6 ada butang dpn.

      Delete
  2. Assalamualaikum...MamaSya...fiza nak yg A1 tu ada stok lg x... email fiza ~ fiza_sham2001@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkm Hafizah. sila semak emel ya...

      Delete
  3. Salam Zila..
    wahh... ada offer ye... ratna nak booking A5 tu ye Zila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ratna
      bg special offer ni...ok sy simpan utk Ratna. t.kasih..

      Delete
  4. salam Mamasya
    yg A1 tu tkde saiz kecik ke hehee bekenan lah mengerbang macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam k.Noor
      mengerbang...hi..hi..boleh terbang tinggi...hi..
      tp syg tak da saiz kecil k.Noor jubah ni.

      Delete
  5. Jubah yang A1 dan A2 de lagi x stok?

    ReplyDelete
  6. boleh email kat norfaezahzakaria@gmail.com x jubah A1,A2 dan A4 de lagi x stok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nor...sila semak emel ya...tkasih

      Delete
  7. Assalamualaikum kak..
    Wah jubah cantik2....
    tak pe beri laluan dulu kepada yg lain.

    ReplyDelete
  8. Salam mama...waaaa angun jubah2 tu...mewah dgn rekaan corak yg menawan..klu kat bahrain mna dpt rega mcm tu mama..duitnya mahal snguhh...shelai jubah dah 30-40 bahrain dinar..klu RM dah skitar 300-400 hnggit shelai...huhuu...tpi bli jgkk...hehee..ye la nk pakai kan..

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2