klik Nuffnang

Wednesday, June 26, 2013

Promo Jubah Cotton & Hitam Egypt - Updated




Assalammualaikum buat semua
Nak update jubah2 hitam sulaman yg cantik menawan...sesuai utk digayakan pada hari raya nanti. Jubah ni tiada saiz M.hanya L dan XL.Semua jubah yg diorder dan byr akan dihantar ke Msia hujung minggu ini dan akan mula dipos minggu depan.Jubah hitam ini ready stok, yang berminat cepat emel Mamasya sbb jubah ni hanya ada sehelai setiap satu yg ready stok dg mama.
Utk jubah cotton Alhamdullilah sambutan yg baik, terimakasih buat semua yg beli. Bagi jubah2 cotton yg dah sold, mamasya akn cuba dptkan stok baru secepat mungkin, kalau ada akn update nanti (stok baru dah update, sila lihat sini).
Utk order jubah boleh lihat kat bawah cara2nya.

Jubah hitam menawan...tampil bergaya di hari raya nanti.



Jubah rerama BB4 New stock (2 SOLD )BOLEH ORDER XL & XXL- ORDER TELAHPUN DITUTUP - 19/7/2013
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar L (Bahu 17 inci). pjg tangan 23 in, lebar dada 24 in dan labuh 56.5 .Harga RM155 + RM8 POS =RM163. Offer RM160.



Jubah rerama sulam penuh BB4 New (3 helai, 3 SOLD ) -ORDER TELAHPUN DITUTUP - 19/7/2013
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar L (Bahu 17 inci). pjg tangan 23 in, lebar dada 24 in dan labuh 56.Harga RM160 + RM8 POS = RM168 . offer RM165 .



Jubah hitam Sulaman Daun BB2 SOLD
Jubah hitam saiz XL dg kain crepe (bahu 17.5 inci, ukuran dada 22 in, tangan labuh 25 in, punggung 24 in dan labuh 55.5 inci ).dg sulaman gold penuh di tangan dan tgh jubah juga selendang. ada taburan batu swasrovki ditangan. jubah ni bentuk lurus , nampak slim sbb pin dibelakang.Harga RM150 + RM8 POS =RM158
Lain2 jubah hitam sulam kain crepe saiz XL yg masih ada dijual boleh tengok sini.

Assalammualaikum buat semua. tkasih byk buat teman-teman blog & FB yg wish birthday Syakirah dan birthday mama.setiap ucapan dan doa amat mama hargai.....
Utk entry hari ni, mama nak promo jubah cotton Egypt.Sebelum inipun dah ada mama jual cotton Egypt dan ada yg contact direct melalui emel dg mama order jubah2 cotton dan lain-lain jubah, Alhamdullilah ramai yg suka dengan jubah yg mama jual.
Semua jubah cotton ini dari Egypt. Ada pelbagai pilihan design yg cantik dan menarik khas utk promo kali ni dan buat pengunjung blog dapurmamasya yg berminat memiliki jubah dari Egypt. Mungkin ada yg dah mula buat persiapan baju raya....boleh tengok2lah jubah yg mama promo ini....mana tahu ada yg berkenan utk digayakan pada lebaran nanti. Atau mungkin utk dihadiahkan buat mak, adik, kakak atau isteri tersayang.
Jubah cotton Egypt sesuai dipakai di Msia kerana kainnya selesa dan serap peluh.Semua sulam dijahit kemas terus dijubah dan bukan sulam tampal. Potongan jubah adalah lurus dan ada juga potongan A (sila rujuk ukuran di setiap jubah). Jubah yg dijual ini semua sulam tidak sampai hujung jubah, jadi jika labuh boleh alter/potong.
Saiz jubah mengikut saiz Egypt bukan saiz Msia, jadi ukurannya besar sedikit. Utk tentukan saiz,sila lihat detail saiz . Bg setiap jubah wpun saiz sama mungkin ukuran berbeza sedikit sbb berbeza design (dari beberapa pembekal). Semua jubah hanya ada sehelai dan 1 saiz sahaja kecuali CR20. Yg berminat nak dptkan jubah2 ini boleh emel mamasya. Semua jubah ini akn berada di Msia hujung minggu ini dan akn pos laju kepada pembeli.

Cara nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. Booking tak lebih dr 3 hari.Tanpa bayaran selepas 3 hari, booking akn terus dibatalkan.
3. Akaun utk bayaran akan mamasya emelkan kpd pembeli yg menempah. Setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
4. Oleh kerana jubah2 yg dijual bukan yg ditempah khusus maka ada ukuran jubah yg agak labuh, sila pastikan ukuran jubah yg sesuai. Jika labuh pembeli perlu baiki/alter sendiri. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg berbeza saiz sebenar dgn saiz yg tertera dijubah.
5. Warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash

Tampil Bergaya Sopan dg Jubah Cotton Egypt.



Jubah Merah CR1 SOLD TO ATIKAH
Jubah dari Egyption Cotton. Jenis kain cotton yg tebal sedikit tp meresap peluh. Sulaman yang cantik didada dan sulaman bawah jubah dan juga sulaman di belakang bawah jubah. Harga RM110 + RM5 POS= RM115 . Saiz L (bahu 17 inci, dada 22 inci, tangan 24 inci, lebar punggung 25 inc,labuh baju 56.5 inci)



Jubah Merah CR2 SOLD BY NINIK
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah memanjang dan hujung lengan. Harga RM90 + RM5 POS= RM95 . Saiz L (bahu 17 inci, dada 23 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26.5 inc,labuh hingga bawah sulam 48 inc, labuh ke bawah 56.5 inci).



Jubah Maroon Belang CR3 SOLD TO MAZALINDA
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada dan bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM85 + RM5 POS= RM90 . Saiz L (bahu 16.5 inci, dada 23 inci, tangan 24 inci, lebar punggung 30 inc, labuh bawah 55 inci)



Jubah Coklat Hijau CR4 SOLD TO NORAZAM(NINIK)
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah, belakang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125. Saiz S/M (bahu 15.5 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc, labuh bawah sulam 49 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Ungu Pink CR5 SOLD TO AIMA NADIRA OUT OF STOCK
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah, belakang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125. Saiz M (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 28 inc, labuh bawah sulam 50.5 Inc, labuh ke bawah 59 inci)



Jubah Hijau Torquise, Pink CR6 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton sulaman penuh, sulaman tebal didada dan memanjang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM125 + RM5 POS= RM130. Saiz M (bahu 16 inci, dada 20 inci, tangan hujung sulam 22.5, hujung tangan 25 inci, lebar punggung 24 inc, labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 59 inci)



Jubah Hijau,Ungu Gelap, Pink CR7 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton sulaman penuh, sulaman tebal didada dan memanjang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM125 + RM5 POS= RM130. Saiz M/L (bahu 16.5 inci, dada 21 inci, tangan hujung sulam 23, hujung tangan 25 inci, lebar punggung 24 inc, labuh bawah sulam 51 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Maroon CR8 SOLD TO SITI ATIKAH
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal di bawah jubah memanjang dan sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz M (bahu 15 inci, dada 22 inci, tangan 25 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 52.5 Inc, labuh ke bawah 56 inci)



Jubah Satin Cotton Warna Merah Maroon CR9 SOLD
Jubah dari kain Satin Cotton yang cantik dg sulam halus penuh didada, dpn jubah memanjang & bawah blkg jubah dan hujung lengan. Sulaman menyerlah dg sulaman motif bunga dan abstrak. Harga RM145+ RM5 POS= RM150. Saiz L (bahu 16 inci, dada 23 inci, tangan 24 inci, lebar punggung 26 inc,labuh baju 58 inci)



Jubah Ungu Tua CR10 SOLD TO HISBANI
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulaman dg hiasan batu penuh didepan jubah.Sulaman dpn baju memanjang. Harga RM110 + RM5 POS= RM115 . Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Pink & Hijau Torquise CR11 SOLD TO AIMA NADIRA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan pink membuatkan jubah ini nampak menarik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 28 inc,labuh bawah sulam 49 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Pink Ungu CR12 SOLD TO AIMA NADIRA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan ungu membuatkan jubah ini nampak menarik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Hijau Torquise & Hijau Tua CR13 SOLD TO SORAYA
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Harga RM100 + RM5 POS= RM105. Saiz XL (bahu 17.5 inci, dada 24 inci, tangan 23 inci hujung sulam & 25 hingga hujung, lebar punggung 29 inc,labuh baju 58.5 inci)



Jubah Maroon & Kelabu CR14 SOLD TO Hafizah Hanim
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Harga RM100 + RM5 POS= RM105. Saiz XL (bahu 17.5 inci, dada 25 inci, tangan 24 inci hujung sulam & 26 hingga hujung, lebar punggung 29 inc,labuh baju 56 inci)



Jubah Coklat & Hijau Torquise CR15 SOLD TO LAILA NAZIRAH
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Harga RM100 + RM5 POS= RM105. Saiz L (bahu 17 inci, dada 22 inci, tangan 25 inci, lebar punggung 25 inc,labuh baju 58.5 inci)



Jubah Coklat & Hijau Tua CR16 SOLD TO LAILA NAZIRAH
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Harga RM100 + RM5 POS= RM105. Saiz M (bahu 16 inci, dada 20 inci, tangan 25 inci, lebar punggung 25 inc,labuh baju 57 inci)



Jubah Cotton Pink CR18 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik bergaya. Ada sulaman dg hiasan batu penuh didepan jubah.Sulaman memanjang penuh. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M(bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23.5 inci, lebar punggung 24 inc,labuh bawah sulam 50.5 Inc, labuh ke bawah 56 inci)



Jubah Cotton Ungu CR19 SOLD TO FAZILA
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik bergaya. Ada sulaman dg hiasan batu penuh didepan jubah.Sulaman memanjang penuh. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz S (bahu 15 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 23 inc,labuh bawah sulam 51 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Coklat Sulam Hijau CR20 2 HELAI (SOLD TO ASMAH. 1 SOLD TO NOR-ALIZA)
Jubah dari Egyption Cotton dgn sulaman cantik di dada dan bawah jubah. Harga RM95 + RM5 POS= RM100 . Saiz S(bahu 15 inci, dada 21 inci, tangan 21 inci, lebar punggung 25.5 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Pink Hijau Torquise CR21 SOLD TO SYAZARIAH
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah, belakang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125. Saiz M (bahu 16 inci, dada 20.5 inci, tangan 22 inci, lebar punggung 27 inc, labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Pink Ungu CR22 SOLD TO AIMA NADIRA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan pink membuatkan jubah ini nampak cantik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 20.5 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 27.5 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 59 inci)



Jubah Pink Hijau Torquise CR23 SOLD TO NORITA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan pink membuatkan jubah ini nampak cantik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz S/M (bahu 15.5 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Hijau Torquise CR24 SOLD TO NOR-ALIZA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah . Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz XL (bahu 18 inci, dada 24 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Ungu Hitam CR25 SOLD TO MIMI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & batu hiasan didada dan bawah jubah . Juga sulaman & batu hiasan di tangan dan blkg bawah jubah . Harga RM105 + RM5 POS= RM110 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 24 inc,labuh ke bawah 56 inci)



Jubah Merah hitam CR26 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Harga RM100 + RM5 POS= RM105 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 22 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 47 Inc, labuh ke bawah 54 inci)




Jubah Ungu Hijau tua CR27 SOLD TO NOORMAH
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Harga RM95 + RM5 POS= RM100 . Saiz XL (bahu 17.5 inci, dada 22 inci, tangan 21.5 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Merah hitam CR29 SOLD TO FARAHFAZIA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman dan hiasan batu didada. Harga RM100 + RM5 POS= RM105 . Saiz L (bahu 16.5 inci, dada 22 inci, tangan 24 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah ke bawah 57 inci)



WARNA MERAH BATA DG SULAM HIJAU M1 SOLD TO NOR-ALIZA
Saiz S (BAHU 15 INCI). SULAMAN & BATU DI DADA, TANGAN, BAWAH JUBAH & BLKG BAWAH JUBAH. (labuh hingga sulam 52 inci. labuh bawah 55 inci, pjg lebar dada 18 inci.pjg tangan 23 in) bgh tangan boleh lipat...ada kain satin di bgh dalam. Harga RM90 + RM5 utk pos = RM95



Jubah biru torquise dg sulam PINK M4 SOLD
Saiz S (bahu 15 inci).sulam & batu2 silver di dada, lengan , bawah jubah & belakang. bhg hujung tangan boleh dilipat sbb ada kain satin kuning.ukuran (pjg tangan 23 in, lebar dada 19 in, labuh hingga sulam 47.5 inci. labuh bawah 55.5 inci). Harga RM85 + RM5 utk pos = RM90




Jubah Cotton Coklat AA17 SOLD TO Adliana
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85. Saiz L (bahu 17 inci) coklat AA17 (labuh jubah 57 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci) Masih ada stok

Jubah Cotton Merah AA18. SOLD
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85 Saiz M (bahu 16 inci, dada 22 inci; pjg lengan 23 inci,labuh jubah 57).warna oren saiz M pun ada.

16 comments:

  1. rambang mata pulak zila tgk jubah ni mamasya..tetiba xtau pilih...selagi stok masih ada ke stoknya mamasya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila. semua stok masih ada ...baru upload di blog. boleh emel mamasya kalau berminat.

      Delete
  2. Cantikkk...cantikk belaka...rambang mata dibuatnya...tak sure saiznya la mama...cutting dia beso tak...bdn akak makin gebu ni..:)

    ReplyDelete
  3. Smua lawo2 mama..cuci mata btl ne..

    ReplyDelete
  4. cantik..sesuai pki masa raya nti..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. macam mana nak buat pertanyaan/pembelian?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Salam. Jubah cotton coklat AA17 available lagi tak? Cutting jubah ni flare ke?

    ReplyDelete
  8. Salam. Jubah cotton coklat AA17 available lagi tak? Cutting jubah ni flare ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslkum Lady Macbeth
      jubah AA17 dah sold out.

      Delete
  9. salam.

    cantek2 jubah di sini.
    ada jual secara borong x?

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zuhaslinda

      mamasya tak jual borong sbb tak ambil byk stok dan harga jubah yg dijual terus ni dah murah.

      Delete
  10. Replies
    1. Salam

      mamasya tak jual borong sbb tak ambil byk stok dan harga jubah yg dijual terus ni dah murah.

      Delete

Klik Nuffnang2