klik Nuffnang

Tuesday, June 11, 2013

Promo Jubah Hitam Dari Egypt



Assalammualaikum buat semua moga sihat ceria.
Buat pengunjung dapurmamasya, Mama nak promosi beberapa helai jubah yg dah ready stok di Msia. Semua jubah yg dijual adalah dari Egypt. Ada jubah yg dipromosi kali ini design yg sama pernah ada sebelum ini tp stok baru dan ada jubah paten baru.Setakat ini semua jubah yg telah mama jual dpt maklumbalas yg baik dari customer dan ada yg sudah beberapa kali order jubah dg mama.terimakasih semua.
Kepada yg berminat untuk memiliki jubah ini, boleh emel Mamasya dan setiap jubah yg dipromo kali ini hanya ada sehelai saja setiap design kecuali AA27. Manakala jubah cantik design rerama dlm gambar diatas saiz L (bahu 17 inc)boleh tengok2 dulu sbb yg rerama ini masih dgn mama di Egypt.

Bagaimana nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. Booking tak lebih dr 3 hari.Tanpa bayaran selepas 3 hari, booking akn terus dibatalkan.
3. Akaun utk bayaran akan mamasya emelkan kpd pembeli yg menempah. Setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
4. Oleh kerana jubah2 yg dijual bukan yg ditempah khusus maka ada ukuran jubah yg agak labuh, sila pastikan ukuran jubah yg sesuai. Jika labuh pembeli perlu baiki/alter sendiri. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg berbeza saiz sebenar dgn saiz yg tertera dijubah.
5. Warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash.




Jubah AA27- 2 NEW STOCK - SOLD - BERMINAT BOLEH ORDER SAIZ XL & XXL
ORDER XXL BY SADIQ - 7/7/13

Jubah hitam paling laku sbb cantik dg sulaman penuh. Jubah dari hitam kain crepe saudi dg sulam cantik warna-warni penuh tangan & dg batu Batu Swarovski dan selendangpun bersulam penuh. saiz XL (bahu 18 inci, labuh lengan 23 inc, lebar dada 23 inc, lebar punggung 25 inc, labuh 55-56 inc) . Harga RM150 + RM8 utk pos Sem Msia.



Jubah Hitam AA5 - SOLD OUT
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, dpn baju memanjang dan menyerlah dg sulaman warna gold penuh. Juga sulaman di tangan dan juga dibahagian belakang jubah. Harga asal RM100 + RM8 POS= RM108 .Offer RM90 sekali dg pos.
Saiz S (bahu 15 inci,labuh baju 57 inci, dada 19 inci, lengan 23 inci) - SOLD TO ZARITH
Saiz M (bahu 16 inci,labuh 57 inci ; dada 20 inci, lengan 24 inci) - SOLD TO K.JAMILAH


Jubah Hitam CB SOLD. BERMINAT BOLEH ORDER SAIZ XL & XXL
ORDER XXL BY SADIQ - 7/7/13

Jubah hitam dg sulam gold ditangan dan taburan batu swaroski. Saiz XL (bahu 18 inci). di depan dada itu adalah kain selendang sulam dan bukan sulam pada jubah. sulam memanjang di tgh jubah.Ukuran pjg tgn - 23 inci,dada - 21 1/2 inci ,lebar punggung - 23 1/2 incci,labuh kain - 55 inci. harga jubah RM150 + RM8 utk pos = RM158.Offer RM150 sekali dg pos.


Jubah Hitam CC SOLD
Jubah hitam dg tangan lebar . warna gold. dijubah silap tulis saiz XL tp saiz sebenar L (bahu 17 inci.jubah dari kain crepe. ada simple selendang.labuh 57 inci. ukuran lebar dada 23 inci.punggung lebar 26 inci,labuh lengan 23 inch.harga jubah RM145 sekali dg pos.Offer RM140 sekali dg pos.



Jubah hitam MB1. New SOLD
Jubah hitam kain crepe saiz XL (BAHU 18 IN)dg sulaman gold penuh didada dan tangan. juga ada taburan batu swaroski .pjg lengan 23.5 inc, lebar dada 24.5 inc,punggung lebar 27 labuh 56 inc.harga jubah RM145 + free pos.


Jubah Hitam MA3 .New - SOLD TO NADIA
Bergaya dg jubah hitam dari kain Nida. saiz L (bahu 17 inci). hiasan Batu Swarovski pink, putih & kuning di bgh dada & dihujung tangan.hujung tangan dari kain baldu. lebar ukuran dada 21 inci. labuh 57 inci.Harga RM85 + RM5 pos= RM90. Offer RM85 sekali dg pos.


Jubah Hitam MA2 . SOLD TO FARAH
Saiz XL (Bahu 18 inci).Jubah hitam dari kain Nida dgn tangan lycra coklat & white. hiasan Batu Swarovski pink dihujung tangan yg berkedut, dibhg dada dan tepi jubah. pjg ukuran dada 24 inci. labuh 55 inci. Harga RM80 + RM5 pos = RM85. Offer RM80 sekali dg pos.


Jubah Hitam MA4.
Saiz L (bahu 17 inci).Jubah hitam dari kain Nida dgn tangan lycra. taburan hiasan Batu Swarovski merah di bgh dada .hujung tangan berkedut. pjg ukuran dada 21 inci. labuh 58 inci.Harga RM80 + RM5 pos= RM85 = Offer RM80 sekali dg pos.


Jubah MA8.
Jubah Saiz M (bahu 16 inci) dari kain Nida dgn tangan kain lycra. hiasan Batu Swarovski merah&pink di bgh dada dan lengan jubah. pjg ukuran dada 20.5 inci. labuh 56 inci.Harga RM80 + RM5 pos = RM85.Offer RM80 sekali dg pos


Jubah MA9. - SOLD TO KAK ARBAAYA
Saiz M (bahu 16 inci)dari kain Nida dgn taburan Batu Swarovski.Tangan lycra. hiasan Batu Swarovski merah&pink di bgh dada , lengan dan dpn jubah bunga . pjg ukuran dada 20.5 inci. labuh 57.5 inci.Harga RM80 + RM5 pos.= RM85.Offer RM80 sekali dg pos

JUBAH HITAM KANAK-KANAK
Kanak-kanakpun boleh bergaya dengan jubah hitam cantik spt adik Marsya yang bergaya dg jubah hitam dari Egypt. Nampak menawan bila ibu dan anak sedondon bergaya dg jubah hitam. Setiap jubah hanya ada 1 helai sahaja.Model jubah kanak-kanak mama pinjam kali ini sbb Syakirah belum cukup saiz, terimakasih byk buat mama Marsya yg sudi pinjamkan gambar Marsya. Jom tengok jubah kanak-kanak cantik bergaya;


Jubah M27 dgn batu swaroski biru SOLD
Jubah dari kain Nida dg tangan kain lycra. bahu 14 inci.ukuran lebar dada 17 inci.labuh 47 inci.Harga RM70 + RM5 pos.


JUBAH M18. - SOLD TO EENA
JUBAH KAIN NIDA DG WARNA BLACK & WHITE DI DADA. TANGAN LYCRA . BAHU 14.5 INCI.LABUH 47 INCI. Harga RM70 + RM5 pos.


Jubah M19 dg hiasan batu Swaroski Biru
JUBAH DARI KAIN NIDA DG TANGAN LYCRA DG HIASAN BATU SWAROSKI BIRU. BAHU 12 INCI.LABUH 45-46 INCI. Harga RM70 + RM5 pos.


JUBAH M25 dg hiasan batu Swaroski merah
Jubah dari kain Nida dg tangan lycra. bahu 13 inci. labuh 44.ukuran lebar dada 16.5 inci.Harga RM70 + RM5 pos.

Itu saja jubah yg dipromot kali ini.berminat boleh emel; mamasya70@gmail.com . jumpa lagi.

13 comments:

  1. Memang nampak cantik Mamasya... hiasannya menyerlah!

    ReplyDelete
  2. Memang cantik....booking dulu boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Izzah
      berminat boleh emel. booking tak lebih 2 hari.

      Delete
  3. Assallamualaikum Mamasya..

    Kakkkk...berkenan jubah utk kanak2 tu tp saiz besarlah utk anak Nadz... Yg tecik sikit tak de ye kak? Berkenan yg M18 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlslm Naz
      Jubah kanak2 ni utk umur 10-12 thn. paling kecil paten M19. nanti akk mesej di Fb.

      Delete
  4. Assalamualaikum, akak nk order AA27/xl/1 helai dan AA5/saiz terbesar/1 helai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkslm kak
      sy dah jawap diemel. tq order jubah.

      Delete
  5. Assalam mamasya,
    wahhhhh Marsya, bukan main tersenyum simpul bila tengok gambar dia..
    my sons tanya eh ni bukan blog mama apasal gambar marsya ada kat sini?..hahaha
    kita jawap ni auntie pinjam gambar marsya sebab mama beli jubah dari auntie ni..hahahaha....jubah yang last tu pun cantik juga..:)

    ReplyDelete
  6. Semunya cantik2..rambang mata tgok..

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2