klik Nuffnang

Thursday, June 27, 2013

Promo Jubah Cotton & Hitam Egypt



Assalammualaikum buat semua
Oleh kerana sambutan yg baik terhadap jubah cotton dalam entry jubah yg lepas...terimakasih buat semua yg beli , mama dah dapatkan stok baru jubah cotton, ada paten yg dah ada sebelum ini dan ada juga paten baru.Utk entry ini dikongsi semula jubah yg masih ada stok, jubah restok dan jubah paten/warna baru (bermula dg kod CR30). Dan semua jubah ini telahpun berada di Msia.
Jubah cotton Egypt sesuai dipakai di Msia kerana kainnya selesa dan serap peluh.Semua sulam dijahit kemas terus dijubah dan bukan sulam tampal. Potongan jubah adalah lurus dan ada juga potongan A (sila rujuk ukuran di setiap jubah). Jubah yg dijual ini semua sulam tidak sampai hujung jubah, jadi jika labuh boleh alter/potong.
Saiz jubah mengikut saiz Egypt bukan saiz Msia, jadi ukurannya besar sedikit. Utk tentukan saiz,sila lihat detail saiz . Bg setiap jubah wpun saiz sama mungkin ukuran berbeza sedikit sbb berbeza design (dari beberapa pembekal). Semua jubah hanya ada 1-2 helai saja. Yg berminat nak dptkan jubah2 ini boleh emel mamasya.

update 2/7/2013 Semua jubah yg diorder dan byr minggu lepas, sudahpon diposkan. yg ambil sendiri/by handpun dah dpt semua. manakala yg baru book minggu ini akn poskan minggu dpn....sabar ya. Utk pengetahuan semua juga, mamasya dah nak balik Msia, InsyaAllah akhir Julai...jadi sapa2 yg nak order esp jubah hitam yg saiz XL, XXL boleh emel mamasya

Cara nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. Booking tak lebih dr 3 hari.Tanpa bayaran selepas 3 hari, booking akn terus dibatalkan.
3. Akaun utk bayaran akan mamasya emelkan kpd pembeli yg menempah. Setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
4. Oleh kerana jubah2 yg dijual bukan yg ditempah khusus maka ada ukuran jubah yg agak labuh, sila pastikan ukuran jubah yg sesuai. Jika labuh pembeli perlu baiki/alter sendiri. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg berbeza saiz sebenar dgn saiz yg tertera dijubah.
5. Warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash

Tampil Bergaya Sopan dg Jubah Cotton & Hitam Egypt.



Jubah rerama BB4 New stock(2 sold ) SOLD TO ZAWATIL.
Berminat boleh order saiz XL & XXL. - ORDER TELAHPUN DITUTUP - 19/7/2013
(XL(L) SOLD TO Hizbani, XL (L)ORDER BY RUHANI , XL ORDER BY Huszmza ),
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar L (Bahu 17 inci). pjg tangan 23 in, lebar dada 24 in dan labuh 56.5 .Harga RM155 + RM8 POS =RM163. Offer RM160.



Jubah rerama sulam penuh BB5 New (3 SOLD )
new order; XL(L )SOLD TO AZMAWATY , XL (L)ORDER BY RUHANI, , (XXL ORDER BY HALIMATON)
Berminat boleh order saiz XXL (bahu 19 inc). ORDER TELAHPUN DITUTUP - 19/7/2013
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar L (Bahu 17 inci). pjg tangan 23 in, lebar dada 24 in dan labuh 56.Harga RM160 + RM8 POS = RM168 . offer RM165 .



Jubah hitam Sulaman Daun BB2 NEW SOLD
Jubah hitam saiz XL dg kain crepe (bahu 17.5 inci, ukuran dada 22 in, tangan labuh 25 in, punggung 24 in dan labuh 55.5 inci ).dg sulaman gold penuh di tangan dan tgh jubah juga selendang. ada taburan batu swasrovki ditangan. jubah ni bentuk lurus ,nampak slim sbb pin dibelakang.Harga RM150 + RM8 POS =RM158
Lain2 jubah hitam sulam kain crepe saiz XL yg masih ada dijual boleh tengok sini.



Jubah Merah CR1 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton. Jenis kain cotton yg tebal sedikit tp meresap peluh. Sulaman yang cantik didada dan sulaman bawah jubah dan juga sulaman di belakang bawah jubah. Harga RM110 + RM5 POS= RM115 . Now RM100. Saiz L (bahu 17 inci, dada 22 inci, tangan 24 inci, lebar punggung 25 inc,labuh baju 56.5 inci)



Jubah Merah CR2 SOLD TO LAILA/NINIK@Farah Nadia
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah memanjang dan hujung lengan. Harga RM90 + RM5 POS= RM95 . Saiz L (bahu 17 inci, dada 23 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26.5 inc,labuh hingga bawah sulam 48 inc, labuh ke bawah 56.5 inci).



Jubah Coklat Hijau CR4 SOLD TO NORAZAM(NINIK)
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal didada, bawah jubah, belakang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125. Saiz S/M (bahu 15.5 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc, labuh bawah sulam 49 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Hijau Torquise, Pink CR6 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton sulaman penuh, sulaman tebal didada dan memanjang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM125 + RM5 POS= RM130. Now RM115. Saiz M (bahu 16 inci, dada 20 inci, tangan hujung sulam 22.5, hujung tangan 25 inci, lebar punggung 24 inc, labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 59 inci)



Jubah Hijau,Ungu Gelap, Pink CR7 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton sulaman penuh, sulaman tebal didada dan memanjang bawah jubah. Juga sulaman di tangan. Harga RM125 + RM5 POS= RM130. Now RM115 Saiz M/L (bahu 16.5 inci, dada 21 inci, tangan hujung sulam 23, hujung tangan 25 inci, lebar punggung 24 inc, labuh bawah sulam 51 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Maroon CR8 SOLD TO SITI ATIKAH
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal di bawah jubah memanjang dan sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz M (bahu 15 inci, dada 22 inci, tangan 25 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 52.5 Inc, labuh ke bawah 56 inci)



Jubah Ungu Tua CR10 SOLD TO HISBANI
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulaman dg hiasan batu penuh didepan jubah.Sulaman dpn baju memanjang. Harga RM110 + RM5 POS= RM115 .Offer RM110 Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 57 inci)




Jubah Pink & Hijau Torquise CR11 2 HELAI ( 1 SOLD TO ROSNI, SOLD TO JURINA )
(NEW ORDER SIZE L. SOLD TO NOOR AKMALUN)
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan pink membuatkan jubah ini nampak menarik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M (bahu 15 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 59 inci)



Jubah Pink Ungu CR12 SOLD TO SARAH@Miss Qaissara
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna silver dan ungu membuatkan jubah ini nampak menarik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130 . Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Merah hitam CR26 SOLD TO JOANNA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Harga RM100 + RM5 POS= RM105.Now RM95 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 22 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 47 Inc, labuh ke bawah 54 inci)



Jubah Hijau Coklat bunga sunflower CR31 SOLD TO NORITA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah bentuk bunga sunflower . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Now RM120 free pos. Saiz M (bahu 15.5 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 48 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Pink Ungu CR32 SOLD TO NINIK
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Now RM110.Notes; sulaman benang pink didada hanya kiri dan kanan tidak penuh. Saiz M (bahu 15 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 51 Inc, labuh ke bawah 60 inci)..



Jubah Pink Hijau Torquise CR33 SOLD TO SITI ATIKAH
OUT OF STOCK
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz M (bahu 15.5 inci, dada 19 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Coklat dan hijau CR34 SOLD TO SITI ATIKAH
OUT OF STOCK
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz M/L (bahu 16 inci, dada 21 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 58 inci)



Jubah Coklat CR36 SOLD TO JURINA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM95 + RM5 POS . saiz M(bahu 16 inc, dada 21 inci; pjg lengan 22.5 inci, lebar punggung 25 in,labuh hujung kain kelabu 48in, labuh ke bawah jubah 57 inc)




Jubah Cotton Pink Kelabu CR37 SOLD TO HAFIZAH
Saiz S SOLD TO TUAN ZAHIRA
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM85 + RM5 POS= RM90. Saiz M (bahu 16 inc, dada 21 inci; pjg lengan 23 inci, lebar punggung 24 in,labuh hujung kain kelabu 50in, labuh ke bawah jubah 57 inc)

Jubah Cotton Pink Kelabu CR38 SOLD TO ZAWATIL
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM85 + RM5 POS= RM90 Saiz S (bahu 15 inci, dada 19 inci; pjg lengan 22 inci,punggung lebar 25in, labuh hujung kain kelabu 52in, labuh ke bawah jubah 56 inc)



Jubah Maroon Abstrak CR39 SOLD TO JAMILAH REJAB
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal bentuk abstrak didada dan dpn jubah . sulaman dari kain satin warna gold. Harga RM95 + RM5 POS= RM100 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 20.5 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 23.5 inc,labuh bawah sulam 51 Inc, labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Maroon CR40 SOLD TO ZAWATIL
(NEW ORDER= RED SIZE M BOOK BY NORITA,BLACK SIZE XL SOLD TO SIS NOOR )
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman timbul dan cantik didada dan bawah jubah. Harga RM85 + RM5 POS= RM90 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 20.5 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 23 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 56 inci)



Jubah Cotton SOFT PINK CR41 SOLD
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85. Saiz M (bahu 16 inc, labuh jubah 56 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23 inci, lebar punggung 24 in) Masih ada stok

Jubah Cotton Merah AA18. Sold warna oren saiz M masih ada.
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85 Saiz M (bahu 16 inci, dada 22 inci; pjg lengan 23 inci,labuh jubah 57).warna oren saiz M pun ada.



Jubah Hitam CR42 SOLD TO NOOR AKMALUN
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman dan hiasan batu berwarna-warni . Juga sulaman gold dan batu di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz L (bahu 17 inci, dada 23 inci, tangan 23.5 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 60 inci)

22 comments:

  1. wah cantik2 la. ada ke jubah cotton tu yg fesyen butang depan (senang susukan bby).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan, kalau butang dpn sesuai utk bfeed...jubah cotton tak da. jubah hitam baru ada tp saiz besar.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. slm kak...
    cantik2 jubah dlm album ni..byk kaler fav QH pula tu..hehe..kak nk tnye..saiznya tu sama ke mcm saiz utk org msia..agak QH saiz ape yg sesuai..biase pki size 42

    ReplyDelete
    Replies
    1. QH kalau saiz 42 Msia...jubah padan saiz M. ukuran bahu 15.5-16 inci muat. cuma kena tengok ukuran dada.

      Delete
  3. assalam
    cantiknya jubah2 tu
    emm suka kaler2,yg pink tu cantiklah

    ReplyDelete
  4. Salam...sy ske la jubah hitam 2...

    ReplyDelete
  5. Salam...jubah wane hijau terqoise xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zawatil

      warna hijau torquise CR11 & CR33 dah sold out.
      lain2 jubah yg ditanya , dah jwp di emel.

      Delete
  6. nmpk cam x de butang depan ye mamasya...nmpk cantik2 je smua...:-)

    ReplyDelete
  7. Salam Sis, Jubah rerama BB4 ada tak size M ? Berminat betul...TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ogy

      Jubah rerama BB4 tiada saiz M.

      Delete
  8. salam mamasya, ade stok lg x jubah2 ni, sy bminat sgt. bole detail kt email sy x >>>>>shaizmie76@gmail.com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Syarulbariah

      Mamasya dah emel. tq

      Delete
  9. sya mencari jubah / abaya yg bersaiz 54 berwarna hitam

    yg gambar di atas CR42 ada lagi ke

    ReplyDelete
  10. jubah hitam BB2 klu ada sz s pm sy yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. jubah BB2 tiada saiz S . semua jubah hitam saiz besar.

      Delete
  11. salam puan..jual borong x?sy nak ambil lebih kurg 100pcs jubah cotton indonesia nie..boleh hubungi sy 0197979302 syiqqin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Syiqqin.....mamasya jual jubah cotton original dari Egypt bukan cotton Indonesia.

      Delete
  12. Salam Mamasya, Jubah Maroon CR40 dan Jubah Cotton Pink Kelabu CR38

    untuk saiz XL ada stok lagi x? Kalau ada mamasya boleh reply kat e-mail saya fanahood@gmail.com. Ok tq

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2