klik Nuffnang

Friday, September 6, 2013

Promo Jubah Cantik - Bln Sept



Assalammualaikum buat semua.
Tkasih buat pengunjung dapurmamasya yg menghantar emel bertanyakan bila jubah baru akn dijual dan nak order yg dah sold. Jubah baru dah ada , cuma bertangguh sikit utk menjualnya hingga ke entry kali ni,iaitu nak promo jubah hitam dan jubah cotton dari Egypt yg dah ready stok di Msia.
Utk jubah yg mama promo hanya ada saiz dan warna spt yg ada dlm blog sahaja. tiada repeat order utk jubah2 promo jenis kain cotton kali ini. Spt yg dibgtau sebelum ini, jubah cotton Egypt sesuai dipakai di Msia kerana kainnya selesa dan serap peluh.Semua sulam dijahit kemas terus dijubah dan bukan sulam tampal.Jubah yg dijual ini semua sulam tidak sampai hujung jubah, jadi jika labuh boleh alter/potong.

Cara nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. Booking tak lebih dr 3 hari.Tanpa bayaran selepas 3 hari, booking akn terus dibatalkan.
3. Akaun utk bayaran akan mamasya emelkan kpd pembeli yg menempah. Setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
4. Saiz jubah mengikut saiz Egypt bukan saiz Msia, jadi ukurannya besar sedikit, sila pastikan ukuran jubah yg sesuai. Jika labuh pembeli perlu baiki/alter sendiri. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg berbeza saiz sebenar dgn saiz yg tertera dijubah.
5. Warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash.Potongan jubah adalah lurus dan ada juga potongan A (sila rujuk ukuran di setiap jubah).

Tampil Bergaya Sopan dg Jubah Cotton & Jubah Hitam Egypt.


Jubah rerama BB4 Ready stock size M - Sold to Tadzillah
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar M (Bahu 16 inci, pjg tangan 23 in, lebar dada 23 in (ukurlilit 46 in),lebar punggung 26 in dan labuh 56 inc.Harga RM155 + RM8 POS =RM163. Offer RM160.



Jubah rerama sulam penuh BB5.Ready Stock XL(L- ada 2 helai)(1 LEFT ).
(1 SOLD TO HASNURUL)
Jubah hitam dari kain crepe dg sulaman dan hiasan batu swaroski di dada dan hujung lengan.Ada selendang dg sulaman ringkas.Saiz dijubah XL tp saiz sebenar L (Bahu 17 inci, pjg tangan 23/24 in, lebar dada 24 in(ukurlilit 48 in),lebar punggung 26 in dan labuh 58.Harga RM160 + RM8 POS = RM168 . offer RM165 .



Jubah Maroon B100 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal didada dan bawah jubah . Ada sulaman di tangan . Juga ada sulam di blkg bawah jubah yg sama corak dpt dpn bawah. Sulaman di bawah blkg jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz di jubah M tp saiz sebenar XL (bahu 18 inci,lebar dada 25 inci(ukurlilit 50 in), labuh tangan 24 inci, lebar punggung 28 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 59 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125

Jubah Coklat B101 .SOLD TO MAZRINI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal didada dan bawah jubah . Ada sulaman di tangan . Juga ada sulam di blkg bawah jubah yg sama corak dpt dpn bawah. Sulaman di bawah blkg jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz L (bahu 17 inci,lebar dada 23 inci, labuh tangan 24 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 58 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125



Jubah Pink Hitam B102 . SOLD TO NINIK/LAILA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal didada dan bawah jubah . Saiz dijubah XXL tp Saiz sebenar XL (bahu 18 inci, lebar dada 24.5 inci, labuh tangan 23 inci, lebar punggung 30 inc, labuh bawah sulam 43 Inc, labuh ke bawah 54 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125



Jubah Torquise Coklat B103 . SOLD TO AZLINA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman bunga cantik & tebal didada dan bawah jubah. Juga ada sulaman di dada. Saiz dijubah L tp Saiz sebenar S (bahu 15 inci, lebar dada 19.5 inci, labuh tangan 23 inci, lebar punggung 25.5 inc, labuh bawah sulam 44 Inc, labuh ke bawah 54 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125 .



Jubah Coklat Torquise B104 . SOLD TO PRELOVED
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal di dada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah . Sulaman di blkg bgh bawah jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz M/L (bahu 16.5 inci, lebar dada 22 inci, labuh tangan 23.5 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 48 Inc, labuh ke bawah 57 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125



Jubah Coklat Gelap B105 . SOLD TO UMMI HANI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal di dada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah . Sulaman di blkg bgh bawah jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz M (bahu 16 inci, lebar dada 21 inci, labuh tangan 24 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 48 Inc, labuh ke bawah 58 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125

Jubah Coklat Muda B106 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal di dada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah . Sulaman di blkg bgh bawah jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz L (bahu 17.5 inci, lebar dada 23.5 inci(ukurlilit 47 in), labuh tangan 24 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 48 Inc, labuh ke bawah 58 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125



Jubah Ungu B107 . SOLD TO NORHAYATI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & tebal di dada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah . Sulaman di blkg bgh bawah jubah sama dg sulam dpn di kaki jubah. Saiz M/L (bahu 16.5 inci, lebar dada 21 inci, labuh tangan 24 inci, lebar punggung 26 inc,labuh bawah sulam 53 Inc, labuh ke bawah 59 inci).Harga RM120 + RM5 POS= RM125



Jubah Pink B108 . SOLD TO AZLINA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman ringkas di dada dan bawah jubah . Saiz dijubah M tp saiz sebenar S (bahu 15 inci, lebar dada 20 inci, labuh tangan 21.5 inci, lebar punggung 23 inc,labuh bawah sulam 49 Inc, labuh ke bawah 59 inci).Harga RM100 + RM5 POS= RM105



Jubah Merah Hitam B109 . SOLD TO NORITA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman bunga & tebal didada dan depan jubah . Saiz dijubah XL tapi saiz sebenar L (bahu 17 inci, lebar dada 23 inci, labuh tangan 23 inci, lebar punggung 28.5 inc,labuh bawah sulam 45 Inc, labuh ke bawah 55 inci)Harga RM120 + RM5 POS= RM125 .



Jubah Merah Hitam B110 . SOLD TO NINIK/LAILA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan depan jubah. Saiz dijubah XXL tapi saiz sebenar XL (bahu 18 inci, lebar dada 25.5 inci, labuh tangan 23 inci, lebar punggung 28 inc,labuh bawah sulam 45 Inc, labuh ke bawah 57 inci). Harga RM110 + RM5 POS= RM115



Jubah Hitam Sulam Merah B111 . SOLD TO ZALEHA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Saiz dijubah L tapi saiz sebenar M (bahu 16 inci, lebar dada 20.5 inci, labuh tangan 23 inci, lebar punggung 28 inc, labuh ke bawah 55 inci). Harga RM105 + RM5 POS= RM110



Jubah Hijau Torquise Sulam Coklat B112 . SOLD TO MASTURA
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Saiz dijubah M tapi saiz sebenar L (bahu 17 inci, lebar dada 22 inci, labuh tangan hingga sulam 22 inci,hujung tangan 24.5 in, lebar punggung 26 inc, labuh ke bawah 58 inci). Harga RM115 + RM5 POS= RM120



Jubah Pink Purple B113 SOLD TO ATIQAH
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Saiz L (bahu 17 inci, lebar dada 24 inci(ukurlilit dada 48 in), tangan 24 inci, lebar punggung 27 inc,labuh baju 57 inci).Harga RM110 + RM5 pos = RM115. Now RM110.



Jubah Merah Hitam B114 SOLD TO AISHAH
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Saiz M (bahu 16 inci, lebar dada 22 inci (ukurlilit dada 44 in), tangan 23.5 inci, lebar punggung 27 inc,labuh baju 57 inci).Harga RM110 + RM5 pos = RM115. Now RM110.



Jubah Purple Pink B115 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan.Harga RM110 + RM5 pos = RM115. Now RM110.

B115A. Saiz M/L (bahu 16.5 inci, lebar dada 22 inci (ukurlilit dada 44 in), tangan 24 inci, lebar punggung 26.5 inc,labuh baju 57 inci). SOLD
B115B. Saiz L (bahu 17 inci, lebar dada 23.5 inci (ukurlilit dada 47 in), labuh tangan 24 inci, lebar punggung 26.5 inc,labuh baju 57 inci)- SOLD



Jubah Coklat dg hijau torquise CR54 SOLD TO MUNIRAH@SUZANA
Jubah dari Egyption Cotton dg leher koler pendek dan berbutang di depan. Ada sulaman didada dan sulaman di tangan. Saiz L (bahu 17 inci, lebar dada 22 inci (ukurlilit dada 44 in), tangan 23 inci, lebar punggung 24.5 inc ,labuh baju 57 inci).Harga RM110 sekali dg pos.



Jubah Maroon B116 . SOLD TO SITI ATIKAH
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal di bawah dan depan jubah jubah memanjang dan sulaman di tangan. Saiz M (bahu 15 inci, dada 21 inci, tangan hingga sulam 23; hujung 25 inci, lebar punggung 24 inc,labuh bawah sulam 51.5 Inc, labuh ke bawah 55.5 inci.Harga RM120 + RM5 POS= RM125 .



Jubah Kembang Ala Korea Warna-warni B118 SOLD TO NORITA
Jubah dari Egyption Cotton sulaman cantik berbunga didada, sulaman memanjang bawah jubah dan sulaman di tangan. Harga RM130 + RM5 POS= RM135. Saiz M (bahu 16 inci, lebar dada 19 inci, pjg tangan 23 inci, lebar punggung 29 inc,labuh ke bawah 57 inci)



Jubah Pink Ungu Bunga B34 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman bunga timbul di dada dan bawah jubah. Harga RM115 + RM5 POS= RM120.Now 110, FREE POS. Saiz dijubah L. ukuran sebenar M (bahu 16 inci, lebar dada 20 inci/lilit 40 in, tangan 23 inci, lebar punggung 24 inc,labuh jubah 56 Inc)



Jubah Coklat Batu-batu CR57 SOLD to Atiqah
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman dan hiasan batu berwarna-warni . Juga sulaman gold dan batu di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 21 inci (ukurlilit dada 42 in), tangan 23.5 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 59 inci)

Berminat membeli jubah, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.

16 comments:

  1. gerraaammmm betol tgk semua ni..

    ReplyDelete
  2. cantiknya mamasya akak pun snagattttttttttttttttt gerammmm

    ReplyDelete
  3. Masyaallh cntik nye.... saya dah beli utk rya dan sgt sedap pakai pun. Nanti nak jamu mata betul2 nak beli lagik....

    ReplyDelete
  4. Masyaallh cntik nye.... saya dah beli utk rya dan sgt sedap pakai pun. Nanti nak jamu mata betul2 nak beli lagik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslmkum Nuha

      tkasih order jubah dg mamasya....cotton Egypt mmg selesa dipakai.

      Delete
  5. Assalamualaikum tuan tanah

    Nak order jubah, cari email tak jumpa. Nanti reply ye

    Azian

    ReplyDelete
  6. Salam mamasya..semua cantik..tapi banyak yang saya berkenan dah dibeli orang..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nia

      tkasih suka jubah mamasya jual. kalau yg cantik2 mmg kejap je promo ada org beli. next promo ada lagi jubah lain.

      Delete
  7. Salam sis, Jubah rerama BB4 size M (Bahu 16 in) masih boleh di order ke,TQ

    ReplyDelete
  8. Salam Ogy

    nak order boleh tp lambat dpt . kalau berminat nak order boleh emel mamasya

    ReplyDelete
  9. noor62ida@yahoo.comAugust 8, 2014 at 7:15 AM

    Maih ada lg jubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. jubah yg masih ada boleh tengok sini;


      http://dapur-mamasya.blogspot.com/2014/07/promo-raya-jubah-cotton-egyptcantik.html

      dan

      http://dapur-mamasya.blogspot.com/2014/06/sales-jubah-cotton-egyptspecial-offer.html

      Delete
  10. Salam boleh saya tahu beli jubah cotton di Egypt di mana? Kt pasar Hussein ke? Saya student di Alex.x pernah lagi jumpa jubah cotton cantik macam ni. Harap boleh share beli di mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, jubah boleh cari di Psr Hussein dan Kardasah.

      Delete
  11. Assalamualaikum kak. Boleh watsapp saya ke jubah apa yg masih tinggal. 010 79791048 nur diana.

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2