klik Nuffnang

Thursday, October 28, 2010

Xtvt hujung minggu



Week end yang baru lepas kami sekeluarga ke pameran Hari Peladang,Penternak dan Nelayan di Dataran Ayer Keroh Melaka.Tak planpun nak singgah sini tp bila lalu tengok byk gerai...orgpun ramai....cuaca redup..terus singgah.
Rupa2nya pameran Hari Peladang,Penternak dan Nelayan tp tak byk gerai hasil pertanian dan ternakan yg dipamerkan , yg banyak gerai jual makanan.

Jom tengok gambar2 yg sempat diambil..ni dr hp mr husben...hari tu tak bawa kamera.



Tayang dulu gambar Syakim nak posing dgn ular...Syakim mula2 berani nak pegang ular sawa tu...bila dah dekat takut lak...



View gerai-gerai..



lagi view gerai..



Gerai kek lapis dr Jasin...boleh rasa



Kek lapis yg dijual..



Cantik pula tuala disusun byk berwarna-warni gini..



seronok abg2 bertiga dpt belon tu sorang satu...



adalah beberapa ekor kambing yg dipamerkan.



Posing dgn jentera menanam padi



anak semaian padi diletak dipetak2 belakang jentera



Syazrin posing dgn buah nangka besar



Syakim cuba belajar potong getah..



ingatkan apa maskot bulat besar ni...rupa2nya maskot biji getah...



Syakirah posing dgn kucing tp kucing tgh tidur pulak...




gerai jabatan pertanian



sayur-sayuran disusun dpn gerai pameran.

Dah sampai rumah....

Hasil tangkapan...upin, ipin dan ultraman...



Syakirah tak nak masuk rumah seronok main di luar....

1 comment:

  1. seronok budak2 kalau pergi tempat2 camni, tambah2 bila ada binatang.

    belon upin ipin dan kartun2 tu ada kat mana2 je sekarang...budak2 apa lg nak aje...

    kat konvo fair utp hari tu pun ada jual tuala camtu hehehehe...

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2