klik Nuffnang

Tuesday, January 29, 2013

Percutian Hurgada (Part 2 )



Assalammualaikum semua
Masih kisah percutian Hurgada....iaitu samb xtvt sebelah ptg dan mlm hari ke 2 semasa di sana. Sebelah ptgnya adalah xtvt yg ditunggu oleh anak2 iaitu mandi manda. Cuaca di sana pula sederhana.... mmg sedang elok nak berendam, cuma belah ptg bila berangin itu terasa juga sejuk.


pool yg luas dan landai.....


seronok dpt main air.


main air bersama2...


playground dlm kolam.....



ini yg budak2 paling suka main


berbungkus....dah kesejukkan


view sekitar pool, kerusi2 rehat dg teduhan di sekeliling pool


ada cafe berdekatan dg swimming pool


view sekitar...


view mengadap pool dg pokok2 kurma


menghijau....keliling pool...


selesai mandi-manda, di luar hotel....abg Syazrin & Syakirah..


view di luar hotel...


leka Syakirah tengok unta...


dpn replika kapal selam


abg Syazrin dg Yassin....


dah masuk kws hotel.....


mlm di lobi hotel...Syakirah dg kanak2 Rusia.


sebelah mlm keluar ke kedai berdekatan....


di kedai souvenir. nanti lapang akan bersambung Pt 3...di tepian laut Merah..

9 comments:

  1. cantiknya view...kolam pun tenang je sbb x de org....boleh mandi puas2...syoknya bercuti...=)

    ReplyDelete
  2. Luas btol poolnya.....x ramai orng pun kak....best anak2 dpt terjun nie....:-)

    ReplyDelete
  3. salam ziela...
    seronoknya bercuti... xtvt yg anak2 paling seronok mesti mandi manda kan.. hehe...

    gambar yg last tu teringat ratna waktu kami ke sunway piramid awal bulan tempohari.. ada juga dipamirkan lukisan2 pasir dlm botol tu sambil2 tu.. artis tu tunjukkan skill bagaimana nak lukis menggunakan pasir berwarna di dalam botol yg mulutnya sempit tu.. (dia lukis ikut customer yg menempah) memang sangat2 menakjubkan & teruja tengok artis arab tu buat... kaki unta yg sehalus2 tu pun dia boleh buat.. burung terbang dan mcm2 lagi.. cantik! ada ratna snap beberapa gambarnya.. tp lupa nak update ke fb.. hehe...

    ReplyDelete
  4. Salam Mama...Biasalah kan..klu bercuti diresort2 yang ada pool ni, budak2lah paling seronok sebab dapat berendam....

    ReplyDelete
  5. seronoknya tenguk gambar kamu bercuti kat situ..cantikkk

    ReplyDelete
  6. seronok main air. Anak2 mmg suka...Cantik tempat tu ye

    ReplyDelete
  7. Salam Mama,
    seronoknyee bercuti.. rasa cam ikutlah :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya dpt makan angin kat egypt

    ReplyDelete
  9. bestnya dpt bcuti...adakah akan smpai diriku ke sana?...hehe

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2