klik Nuffnang

Tuesday, July 16, 2013

Promo Jubah Lagi



Assalammualaikum buat semua. Moga semua sihat sejahtera dan dapat menjalani ibadah puasa. Utk pengunjung dapurmamasya yg mencari resepi baru, boleh scroll di bawah.
Promo jubah lagi, iaitu stok jubah yg baru dan stok yg dah ada di Msia, kebetulan ada permintaan/emel dari pengunjung blog yg berminat nak membeli jubah baru dari mamasya.
Dan promo jubah kali ini, merupakan yg terakhir sebelum raya sbb lepas ini mamasya sibuk dengan persiapan nak balik Msia. Untuk next promo akan buat lepas raya nanti bila mama dah ada di Msia. Ada jubah yg dipromo kali ini sudahpun ready stok di Msia ( jubah dari Kod BB1, BB2,B2 hingga B9 ). manakala lain-lain jubah akan dihantar ke Msia hujung julai nanti.
Manakala customer yg order jubah hitam rerama dan bersulam, sabar ya sbb mama belum pergi ambil stok, dah ada nanti mamasya akan emel maklumkan.

Spt yg mama promo sebelum ini, Jubah cotton Egypt sesuai dipakai di Msia kerana kainnya selesa dan serap peluh.Semua sulam dijahit kemas terus dijubah dan bukan sulam tampal. Potongan jubah adalah lurus dan ada juga potongan A (sila rujuk ukuran di setiap jubah). Jubah yg dijual ini semua sulam tidak sampai hujung jubah, jadi jika labuh boleh alter/potong.Bg setiap jubah wpun saiz sama mungkin ukuran berbeza sedikit sbb berbeza design (dari beberapa pembekal). Yg berminat nak dptkan jubah2 ini boleh emel mamasya.Boleh tengok juga jubah sebelum ini yg masih ada.

Cara nak order ;
1. Pada yg berminat membeli jubah dari Egypt ini, bolehlah tinggalkan mesej di kotak komen atau emel mama; mamasya70@gmail.com.
2. Booking tak lebih dr 3 hari.Tanpa bayaran selepas 3 hari, booking akn terus dibatalkan.
3. Akaun utk bayaran akan mamasya emelkan kpd pembeli yg menempah. Setelah pembayaran dibuat sila beri nama, alamat & no tel utk urusan pos dlm emel nanti.
4. Saiz jubah mengikut saiz Egypt bukan saiz Msia sila pastikan ukuran jubah yg sesuai. Jika labuh pembeli perlu baiki/alter sendiri. Semua jubah yg ditunjukkan di sini mengikut ukuran sebenar(mama ukur semula) sbb ada jubah yg berbeza saiz sebenar dgn saiz yg tertera dijubah.
5. Warna jubah mungkin berbeza sedikit sbb kesan cahaya @ flash

Semua jubah dibawah sudah berada di Msia (dari KOD BB1 , BB2,B2 hingga B9 )


Jubah Pink Putih BA1 saiz L SOLD TO FAEZAHBADROL
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Jaluran warna putih membuatkan jubah ini nampak menarik. Harga RM125 + RM5 POS= RM130. Saiz L (bahu 16 inci, dada 23 inci, tangan 22.5 inci, lebar punggung 27 inc,labuh 56.5 inc.)


Jubah Hitam B2 SOLD TO K.ROHANI
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.dari kain Nida. Saiz M; Bahu 16 inci. pjg tangan 23 in, lebar dada 20 in, punggung 23 dan labuh 59.Jubah kain Nida dg hiasan penuh batu swaroski di tangan dan dpn jubah.tangan dari kain lycra. Bahu 16 inci saiz M. pjg tangan 23 in, lebar dada 20 in, punggung 23 dan labuh 59.Harga RM90 + RM5 = RM95


Jubah Hitam B3
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.saiz M. Bahu 16 inci . pjg tangan 23 in, lebar dada 20 in, punggung 25 dan labuh 59. Harga RM90 + RM5 = RM95.NOW RM90 FREE POS.


Jubah Hitam B4 SOLD TO HONEY@HARTINI
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.Ada bunga Ros warna hijau torquise di dada dan hujung lengan.saiz L ,Bahu 17 inci . pjg tangan 23 in, lebar dada 22 in, punggung 25 dan labuh 57.Harga RM90 + RM5/rm8 Swak = RM95 / RM98


Jubah Hitam B5 SOLD TO MASTURA
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.saiz M ,Bahu 16 inci . pjg tangan 23 in, lebar dada 20 in, punggung 24 dan labuh 55.Harga RM85 + RM5 = RM90


Jubah Hitam B8 SOLD TO NORLIZA
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.ada kedut dan batu di tangan.saiz L; Bahu 17 inci . pjg tangan 23 in , lebar dada 22 in, punggung 25 dan labuh 59.Harga RM85 + RM5 = RM90


Jubah Hitam B9 SOLD TO MARIYATUL
Jubah bergaya dg hiasan batu swaroski di tangan dan dpn jubah.Saiz M; Bahu 16 inci . pjg tangan 24 in , lebar dada 20 in, punggung 23 dan labuh 58.Harga RM90 + RM5 = RM95

Semua jubah dibawah ini ready stok akan dihantar ke Msia hujung bulan Julai.


Jubah Soft Pink Hiasan Batu BA4 SOLD TO HARYATI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman dan batu & manik hiasan berwarna-warni didada dan depan jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg bawah jubah. Harga RM130+ RM8 = RM138.Now RM130 FREE POS. saiz M(bahu 16 inc, dada 20 inci; pjg lengan 23.5 inci, lebar punggung 24 in,labuh hingga hujung sulam 55in, labuh ke bawah jubah 62 inc)


Jubah Maroon BA5 SOLD
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal di bawah dan depan jubah jubah memanjang dan sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 .

Saiz M (bahu 15 inci, dada 21 inci, tangan hingga sulam 23; hujung 25 inci, lebar punggung 24 inc,labuh bawah sulam 51.5 Inc, labuh ke bawah 55.5 inci).(2 helai. SOLD TO RUHANI .
Saiz L - SOLD TO NORAKMALUN
Saiz XL(L) - (bahu 17 inci, dada 23 inci,labuh tangan hingga sulam 23; hujung 25 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 55.5 inci)- SOLD TO RUHANI


Jubah Pink BA6 SOLD TO NORJEHAN
Jubah dari Egyption Cotton yang cantik sulamnya, sulaman tebal di bawah dan depan jubah jubah memanjang dan sulaman di tangan. Harga RM120 + RM5 POS= RM125 .
Saiz XL/L(bahu 17 inci, dada 24 inci, labuh tangan hingga sulam 23; hujung 25 inci, lebar punggung 27 inc,labuh bawah sulam 52 Inc, labuh ke bawah 57 inci)


Jubah Hijau Torquise Sulam BA 8 SOLD TO RIANI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik didada dan bawah jubah. Harga RM85 + RM5 POS= RM90 . Saiz M (bahu 16 inci, dada 20.5 inci, tangan 23 inci, lebar punggung 23 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 56 inci)


Jubah Dark Maroon BA 9 SOLD TO UMMI HANI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman timbul didada dan bawah jubah. Harga RM95 + RM5 POS= RM100 . Saiz S/M (bahu 15 inci, dada 21 inci, tangan 23.5 inci, lebar punggung 25 inc,labuh bawah sulam 50 Inc, labuh ke bawah 56 inci)


Jubah Merah Oren BA10 SOLD TO FATANAH
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman tebal didada dan bawah jubah . Juga sulaman di tangan dan blkg dada jubah. Harga RM95 + RM5 POS = RM100. saiz M(bahu 16 inc, dada 21 inci; pjg lengan 23.5 inci, lebar punggung 25 in,labuh hingga ke bawah sulam 53 in , labuh ke bawah jubah 59 inc)



Jubah Cotton Sulam Saiz M. CR41, B 12, B 13 & B 14
(CR41 - SOLD )

( B 12 SOLD TO FATANAH)
(B 13 SOLD TO ZAWATIL)
( B 14 SOLD TO UMMI HANI), (SIZE XL SOLD TO ZAWATIL),(SIZE L ORDER BY NEKCIK- Dah ada stok)
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85. Saiz M (bahu 16 inc, labuh jubah 56 inci; dada 21 inci; pjg lengan 23 inci, lebar punggung 24 in)


Jubah Cotton Sulam Saiz L . B 16 & B18
( B16 SOLD TO KESUMAWATY), (SIZE L SOLD TO ZAWATIL)
( B18 SOLD TO NANI SYAFIKAH)
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85. Saiz L (bahu 17 inc, labuh jubah 56 inci; dada 22.5 inci; pjg lengan 23.5 inci, lebar punggung 25.5 in)



Jubah Cotton Sulam Saiz XL . B15 & CR55 (B15 SOLD TO MUSLIHA)
(CR55 READY STOK DI MSIA- SOLD TO DAYANG) ,(SIZE XL SOLD TO ZAWATIL)
Jubah cotton Egypt dg sulaman bunga di dada & bawah jubah baju. Harga RM80 + RM5 POS= RM85. Saiz XL (bahu 18 inc, labuh jubah 57 inci; dada 25 inci; pjg lengan 23in, lebar punggung 27 in)



Jubah Coklat Muda & Hitam BA17 SOLD TO MAZRINI
Jubah dari Egyption Cotton dg sulaman cantik & batu hiasan didada dan bawah jubah . Juga sulaman & batu hiasan di tangan dan blkg bawah jubah . Harga RM105 + RM5 POS= RM110 . Offer RM100. Saiz M/L (bahu 17 inci, dada 22 inci,pjg tangan 20 inci hingga coklat dan hujung 25, lebar punggung 26 inc,labuh ke bawah 58 inci)

11 comments:

  1. assalamualaikum..
    cantek cantek betul jubah kat sana ye.. :) jubah seluar ada tak mamasya? cousin nani tengah mencari jubah seluar..

    ReplyDelete
  2. salam mamasya, kod jubbah BA 8 stil ada lagi ke? saiz apa yg ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mastura

      Jubah BA8 masih ada saiz M. utk saiz lain emel mamasya.

      Delete
  3. chantek semua jubah2 dari egypt nie...lebih suke membeli pakaian yg boleh dicuba di badana..hihi..baru lebih lg puas hati..
    semoga berjaya yer mamasya...chaiyok...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Salam Mamasya..b16 tu warna hitam ke.klau ada hitam bahu 17 nekcik nak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nekcik. B16 kalau hitam sama warna dg B14. Boleh order dulu.ada sy mesej di Fb nekcik.

      Delete
  6. KakLong, saiz Ana ada dok, kalau malaysia ni saiz S atau 38.

    ReplyDelete
  7. Salam Ana

    jubah saiz S, bahu 14-15 in.nanti kak Long carikan utk Ana.

    ReplyDelete
  8. Salam...ada tak jubah labuhnya 60 inci,panjang lengan 23 inci,ukur lilit 48 inci,saya berbdn besar Dan tinggi 5 kaki 10 inci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Azuerah....kalau ada jubah yg labuh dan bsr akn bgtau nanti....

      Delete

Klik Nuffnang2