klik Nuffnang

Sunday, April 29, 2012

Happy Belated Birthday My Boys!



Assalammualaikum semua
Kelmarin mama merajinkan diri juga mendeco sebiji kek Angry Bird utk bday 3 hero mama yg sambut pada bulan April, setelah bertangguh beberapa hari. Walaupun dah lepas hari bdaynya, mama buatkan juga kek...saja nak menceriakan anak2. Wpun kek baru buat tp masing2 dah dpt hadiah bday....itu yg mereka tak kisah mama lambat buat kek.

Nilah 3 hero mama yg sambut bday bulan April.senang mama buat 1 kek kongsi utk 3 org. mrkpun sporting tak minta sorang satu,tahu mamanya kurang rajin nak baking skrg....

sejak balik Msia hari tu semua dah makin minat angry bird.jadi mama cuba juga buat kek angry bird...ada rupa burung marah ke ni..hi..hi... tp abg Syafiq cakap kek angry bird ni mumtaz......

Syafiq birthday 8 April;bday ke 9 thn

Syakim birthday 16 April;bday ke 11 thn

Syazrin birthday 25 April;bday ke 7 thn

Syakirahpun tumpang sekaki posing dg kek bday abgnya...juga peminat angry bird. wpun bdaynya bulan Jun nanti,syakirah dah cakap nak kek bday apa tp bukan kek angry bird.

lilin pun letak 3 btg, sebtg sorang tiup....mana puasnya mereka tiup ,lepas tiup pasang balik...pasang balik...3-4 kali sampai puas mrk tiup.Syakirahpun join sama tiup lilin....layan je anak2 asalkan mrk seronok....

Selamat ulang tahun anak2 mama. Moga jadi anak yg soleh dan cemerlang....

Terimakasih buat semua yg mengunjungi dapurmamasya,terutama teman2 yg tinggalkan komen.nanti ada kesempatan akan buat kunjungan balas.mama dilanda kesibukan skrg till beberapa hari lagi.jumpa nanti....

18 comments:

  1. Happy birthday to your Boy. Cantiknyet. Tangan saya keras, tk boleh nak buat kerja kerja mendeko. Ajar lah camne nak mendeko, buat step by step entri

    ReplyDelete
  2. wah semuanye angry bird..hehe...hppy belated besday utk si bujang tu yer...

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday jugak untuk hero hero..

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday buat anak anak mamasya ....senang tiga sekali. Cantik angry bird tu saya baru teringat nak deko kek nie buat anak saudara...alih alih nampak kat sini.

    ReplyDelete
  5. Happy Belated Birthday....wow....best ya...umi pandai deco angry bird lagi

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday bujang bujang Mamasya!! wah ramai geng Nekcik bulan April nii....

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir utk 3 boyz tu. Takmo nakal2, dgr kata mama tu. Awak bertuah dapat mama rajin & baik...Cium mama cepat....

    ReplyDelete
  8. Selamat Ulang Tahun buat 3 hero mama, semoga besar nanti menjadi anak kebanggaan mama papa, best yah bday nya di bulan yang sama ,boleh lah bday sekalian.. hehe

    ReplyDelete
  9. Mamasya,cantek sangat kek tu...anak2 bukan main riang lagi dapat kek dari buatan mamanya...percayalah gue..hehe..
    Say,nanti singgah ambik kalender bulan May kat dapur Rahel ye..tq.

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday buat 3 boy...semoga membesar menjadi anak yg soleh..wahhh best tgk angry bird kek tu kak.syakirah pun menumpang sama la tu..suka tgk dia:)

    ReplyDelete
  11. Assallaualaikum Mamasya..

    Amboiii, gilir2 memasing posing dgn angry bird tu yer..Happy birthday utk anak2 Mamasya.. Senang buat sekali jer utk semua org..hehehe... Kak, Naz buat apam dot2 resepi dari akak.. Tq..sedap la kak. nak sukat pun senang sbb guna sukatan cawan jer.. I like!

    ReplyDelete
  12. salam mamsya...cantik la kek angry bird tu...sy ni maleh nk main ising .kalo anak2 mintak..bli aje gambo lekat ats kek..

    ReplyDelete
  13. salam kenalan mamasya, cantik kek agre bird mmg sm..semua angre bird dah minat kan..hapy beday utk ank2 mamasya.

    ReplyDelete
  14. HEPI BUFDAY buat anak2 mamasya....moga jadik anak2 yg soleh di dunia dan akhirat...banggakan ibu bapa k....amin 3x....=)

    ReplyDelete
  15. Happy Belated birthday buat Hero2 mama!!
    semuga membesar dengan sihat dan berjaya didunia dan akhirat..Insyaallah..
    Cantik kek angry bird tu !..Pandai mama buat..pasti sedap juga kan..

    ReplyDelete
  16. salam mama
    happy belated bthday buat semua ank2 tu yer..ensem2 he hhee si syakirah tu pun x lps pluang pose jgk yer...mehhh sini unti nk cubit2 pipi tue..:)

    ReplyDelete
  17. Salam Mama

    Ya ammpunzzz shannntiknya kek besday boy ni..untung depa dpt mama yg mar-be-les buat kek...muahhh!

    ReplyDelete
  18. Happy Belated Birthday to anak2 bujang mamasya!!! Wow, bestnya dpt mama yg pandai masak, pandai buat kek. Bila la mamazana ni nak rajin n pandai mcm mamasya ni kan... sekrg ni cuma pandai tunjuk2 je... hahahaha

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2