klik Nuffnang

Monday, January 24, 2011

Baru satu mlm.....mama dah rindukan Syakirah!



Baru satu malam tinggalkan Syakirah , mama dah rindukan Syakirah ....apakan daya mama berkursus sekarang tak boleh nak bawa Syakirah sama. Sepatutnya last week lagi lepas balik Langkawi dah kena ikuti kursus bersama-sama mr husben tp tangguh , sbb byk kerja yang perlu diselesaikan dulu , tambahan pula tak sanggup nak tinggalkan lama Syakirah dan abg2 nya. Jadi minggu ni baru dpt dtg ikuti kursus.
Kursus seminggu till Jumaat tp akan balik kejap tengok Syakirah dan abg2....tak bolehlah pisah lama-lama..



Asyik dok teringat keletahnya...



senyumnya....



dan aksinya yg suka posing..



Syakirah dengan abg Syazrin...

***Gambar tak terang sgt sbb guna hp....



Dari bilik penginapan tempat kursus di KL..........

2 comments:

  1. alahai comelnya syakirah...cute..sabar mama..nanti abis kursus boleh jumpa blk..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mama...
    Amboiiiii!!!! Si Comel Ni...Mmg Nak kena Cubit Pipi Tu...Geram Kak Lin Tgk...

    Selamat Berkursus Mama!

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2