klik Nuffnang

Friday, January 7, 2011

Tortilla @ Toasted Wrap



Ptg 2 hari lepas buat tortila wrap yg mudah dan ringkas utk minum ptg. Biasanya jarang buat minum ptg kalau hari kerja...tak sempat nak masak apa-apa, yg tortilla wrap ni mudah,jadi dapatlah buat. Beli tortilla kat supermarket.....panas kejap atas kuali leper, sumbatlah apa yg nak.



Ini pertama kali makan tortilla...boleh tahan jugak rasanya bila letak inti mcm buat kebab mudah tempoh hari.Iaitu letak hirisan daging burger, salad,buah tomato,sos cili&sos tomato dan mayonis...mayonis kena letak byk2 baru sedap. utk anak2 tak letak sayur tp tambah sosej.Kalau letak sayur, diorg korek buang....susah betul nak bagi mrk suka sayur.

6 comments:

  1. Pn Azzilla nk beli tortilla tu kat ner?maidyn ader ker? kalau ader kat part maner?cam nk try jer..look nice & great!!..yummy!!

    ReplyDelete
  2. trus makin lapar je tgk pepagi nih.. hujan plak tu..yummy..

    ReplyDelete
  3. Salam Mamasya...
    Berselera Tgk...Senang Jer Boleh Cuba Tu...

    ReplyDelete
  4. Hujan2 dan sejuk ni ..lapar lah pulak.
    Anak2 suka tortilla wrap ni..Kalau diet pun elok makan tortilla - bubuh sayur byk2..sedapnya!!

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa... ni kalau dpt 2 ketul tak ambik dinner pun takpe dah ni...

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2