klik Nuffnang

Wednesday, February 2, 2011

Lasagna lagi......



Lasagna lagi....ni sbb nak habiskan lasagna sheet dan fresh milk , juga memenuhi kehendak anak-anak yang tak puas makan lasagna hari tu.



Kali ni bakar dalam baking tray 10' x 10', guna 9 kpg lasagna sheet dpt 2 lapis sbb tray lebar. Mmg puas anak-anak makan.



Lasagna sedang dibakar. Resepi sama sebelum ini , boleh klik sini.

Moga cuaca bertambah baik dan banjir surut segera di negeri-negeri yang terlibat.
Slmt bercuti buat semua....yang pulang ke kg slmt balik kg, hati-hati memandu. Harap semua ceria bercuti bersama keluarga.

5 comments:

  1. Salam Mamasya..
    Mama, Naz baru jer plan nak buat lasagna ari ni tp kena tunggu en hubby balik dan bawa balik cheese..Brg lain dah ada tp tak de cheese..Sedapkan.. Kalau di rumah Naz pun cepat jer licin loyang buat lasagna tu..Kadang2 tu tgh suam2 lagi dah abis..

    ReplyDelete
  2. sedapnyer ma.....klu dpt sepotong jd ler ptg2 gini... lapooo

    ReplyDelete
  3. mama, saya suka lasagna ni..lama dh tak buat ni..:)

    ReplyDelete
  4. Salam Mamasya,
    Bestnyaaaaa lasagna, pernah makan tp tak pernah buat, anak2 selalu suruh.....nanti leh try

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2