klik Nuffnang

Wednesday, May 1, 2013

Tempahan Nasi Lemak




Assalammualaikum buat semua.....moga semua sihat dan ceria.
Sepanjang minggu ni sibuk sgt.....blog sempat jeling2 saja.sibuk dg beberapa xtvt. tkasih semua yg sudi tinggalkan komen....nanti mama kunjung balas ya. byk citer nak berkongsi di blog tp tak sempat tak palah mama pelan-pelan update blog...takut bersawang pula nanti.


Minggu lepas ada tempahan nasi lemak...kenalan mama request nak mkn special punya jadi mama masak Nasi lemak tumis dan


digandingkan dg rendang ayam.masak utk 25 org makan.Resepi nanti ya.


juga sambal tumis bilis dan telur mata sapi. Set nasi lemak ni; sms dari kenalan mama sedappp gila. senyum lebar dan...suka hati mama bila baca komen dr kenalan mama ini...mmg dah byk kali dia order dg mama. tkasih byk!

7 comments:

  1. Salam Mama...nak tanya model Jubah umbrella yg model cilik tu bergambar tu berapa RM...cantiknya...nak satu boleh....ada less x...he he he...

    ReplyDelete
  2. sedap nampak tu dan jubah pun boleh tahan, tapi kak noor nk yg arbaya jugak belum terjumpa ke heee takpa lah heran jugak kan, sbb di Mekah banyak arbaya tu..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mamasya,
    memang nampak sibuk betul dia... he he heh apa pun nasi lemak dengan rendang tu memang mengundang selera... Jubah2 tu cantik2 belaka!

    ReplyDelete
  4. semoga bertambah2 rezekinya kka..

    ReplyDelete
  5. hamboi mama nasi lemak dengan rendang bagai..dapat sepiring memang layan ni sambil tengok si kecik pusing2 jadi model jubah yg cantik semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslmkum Norzila
      boleh bg link blog tak ? nak kunjung balas.

      Delete
  6. Suami zila pn dh pndai mkn nasi lemak. Tp mesti nk ada aym goreng..bilis n kcg pn wajib ada..brtmbh klu dia mkn..tp sambal zila kurgkn pedas la..jubah semua cantik2 geram btl tgk..kt sini byk jual jubh dr indon .

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2