klik Nuffnang

Thursday, March 17, 2011

Sepetang Di Danga Bay JB



Ni kisah week end baru-baru ini....xtvt cuti sekolah ,bawa anak2 jalan-jln. Tak pergi jauhpun...hanya ke JB...jln2 sambil ziarah kenalan dan jiran lama kami di sana yg dah lama tak jumpa. Seronok dapat jumpa jiran lama dan kenalan setelah beberapa tahun tak bersua.
Dah selesai ... kami pusing2 bandar JB. Kemudian singgah di Danga Bay.



View berlatarbelakang tempat mkn...masa ni tempat mkn masih lengang...



Baru jln sikit nampak keretapi...apalagi anak-anak semua suka nak naik keretapi, mak anak-anakpun sama teringin nak naik!.Keretapi ni pusing2 sekitar Danga Bay..tiket RM5 seorang...



Pertama kali Syakirah naik keretapi... dia diam je...memerhati sekeliling , biasa mulut dia bising.



Keretapi berhenti di kws Jom Heboh, sementara tunggu next keretapi utk pusing balik.. kami turun jalan-jalan sekitar gerai. Ramai betul orang masa ni...



Kami pusing kejap je kat sini.tak masuk pun gerai-gerai ...tengok dari luar.



Gerai otak-otak pun ada...mulanya ingat nak beli tp masa balik tak sempat sbb nak kejar train yg dah ada menunggu.



Depan booth Buletin Utama ...posing dgn pembaca berita TV3. Kebetulan kat booth ni dah tak ramai orang dapatlah ambil gambar.



Syakirah terpegun bila ditemuramah oleh TV3...berlakon je ni...hi..hi..



Posing dengan clown....Syakirah takut-takut nengok clown ni....



cantik pulak bola2 besar ni...



Dah habis naik keretapi....jom balik



View senja di Danga Bay....

2 comments:

  1. sgt comel syakirah tu....geram nye tgk dier...
    cute jek pki cap cumel tuh....ehhehehe...

    ReplyDelete
  2. semua jer comel2 belaka..
    stroller syakirah tu pun comel gak..hihi..
    best dpt jln2 ngan family kan

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2