klik Nuffnang

Friday, December 10, 2010

Hotel Ancasa Allsuites Resort & Spa (PT 1)



Inilah Hotel Ancasa Allsuites Resort & Spa tempat kami menginap,selesa menginap di sini.Sbbnya...pantai dkt..gerai2 makan tepi pantai....senang nak beli makanan, pagi2 sarapan telah ada dijual.Hotelpun byk kemudahan riadah/rekreasi dgn taman ala Bali yang cantik.Hari kami sampai hotel ni ramai betul org menginap...tempat parkingpun penuh.



view pantai dan taman dari bilik ...bilik di tkt 7.



kesayangan mama.....seronok anak-anak bila mama cakap nak gi bercuti dkt pantai sbb dah beberapa kali mrk bertanya bila nak pergi cuti-cuti.



living room hotel apt yg agak selesa...



living room...Syakirah tak duduk diam...nak ambil gambarpun susah.



bedroom...



setiap apt ada balkoni sendiri...



dining area dan pintu ke dapur



Syakirah di lobi hotel



di lobi hotel



abg Syamil dan Syakim..



Syakim posing di lobi hotel...



seronok Syakirah main2 pusing steering ...ni kat indoor games dpn pool



swimming pool di ground floor dkt lobi...ni yg buat anak2 tak sabar nak mandi...



garden hotel ala Bali..



posing ber 5 di taman hotel.....

3 comments:

  1. bestnya gi jalan2.. jeles ar cmni..hehe..

    ReplyDelete
  2. salam mama,
    wah bestnya pergi PD, hari tu ingat nak pergi during deepavali, tapi sayang semuanya dah fully booked..itu yg terus ke kl aje..hehe..
    ni anak2 mesti seronok kan mama..

    ReplyDelete
  3. wahhh seronoknya diorg....cantikkk tempat nie..pernah stay dulu...

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2