klik Nuffnang

Wednesday, December 29, 2010

Santai di Port Dickson (PT 4)



Ni entry tertunggak....baru sempat sambung kisah cuti2 sambil bertugas di PD...masih kisah di Hotel Ancasa Allsuites Resort & Spa P.Dickson dan Pantai Teluk Kemang. Gambar byk ..jadi lambat sikit nak update.Kali ni kisah hari ke 2 di P.Dickson.
Mula-mula tayang gambar anak dara mama yg sorang ni...



Pagi hari lepas sarapan anak2 mandi-manda di swimming pool dgn ditemani mr husben sbb mama ada tugas yg menanti.



seperti biasa...budak2 kalau main air seronok betulll...



Lepas anak2 mandi..balik bilik bagi mrk rehat kejap. Bila mama siap kerja ..kamipun bersiap2 utk check out.



Singgah dulu di lobi....Syakirah dgn abg2.



Lepas tu ke taman hotel lagi sbb mlm sebelumnya tak puas jln2 hari dah senja.



Posing lagi di taman hotel....








suka tengok wakaf di tmn yg dipasang siap dgn langsir putih...



Lepas posing dan jln2 di taman kami ke pantai pula.Ramai yang mandi manda dan berkelah pada hari tu.












pengunjung naik banana bot....

3 comments:

  1. Amboi2 Syairah... bukan main sonok mkn angin & main air ya. Kalau ada liana sama2 lah sonok tu...

    ReplyDelete
  2. Sy dah naik fobia dgn banana boat tu...tanyalah kak ani storynya mesti dia ingat lagi...

    ReplyDelete
  3. Teringin naik banana boat tu..

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2