klik Nuffnang

Wednesday, December 1, 2010

Aksi Syakirah

Syakirah skrg dah 1 thn 5 bulan. Suka betul main remote tv, tel dan hpon...selalu berebut dgn dia. Bila dpt remote mula tekan butang...nak tukar channel konon,kalau abg main game kat tv,dia pergi tutup tv...abgpun jerit..mama tengok Syakirah...kacau ni!
Bila pegang tel tu mulalah buat aksi konon dok sembang....perasan dia dok sembang entah dgn sapa2...kdg2 siap gerak2 tangan lagi.



hello..awak apa kabar....



geram sy dgn awak...napa tak dtg umah semlm..janji nak dtg..



apa..awak jatuh basikal...ciannya awak...

Ni pulak aksi Syakirah bila dpt keyboard. Abg2 main tekan keyboard...Syakirah pulak pi duduk atas keyboard. Siap menari-nari lagi sambil dengar musik keyboard tu...



mari menari gaya kwek mambo...



yg ni tarian hi..hi..bye..bye..

4 comments:

  1. Salam Mama....

    Suka Kak Lin Tgk Si Comel Ni Bergaya....Ada Tokoh Jadi Model...Hehehehe....Muahhhhh

    Mama Dtg Blog Kak Lin Ambil Award....

    ReplyDelete
  2. Liana datang ni nak join Syakirah.... Sama jer perangai diaorg dua. Abah Liana kasi dia satu hp lama buat main2... selalu je Liana tercall somebody, pastu kena apologise....
    Comel & anggun Syakirah bergaya....

    ReplyDelete
  3. alahai comeynya syakirah...
    sorang je girl ye...takde geng. sama mcm kak sumaiyyah kat sini.
    tapi kak sumaiyyah kat sini suka main solek2...duk dpn cermin je kerja dia hehehe...

    ReplyDelete
  4. Kringgg...kringgg.... kringgg...

    Hello Syakira...
    How are you?
    Sihat ye? Alhamdulillah... Ini la Syakirah, aunty nak tinggalkan pesan buat mama. Cakap kat mama, aunty nak suruh dia masak sedap-sedap bila aunty datang rumah Syakirah nanti.. Jangan lupa cakap mama tau...
    Okay bye darling....


    Tutt...tutt...tutt... talian telah ditamatkan...

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2