klik Nuffnang

Monday, December 13, 2010

Jom Makan Di Restoren Padang Serai, Bdr Melaka



Nak promote Restoren Padang Serai milik kenalan kami yang baru beroperasi di Bdr Melaka.

Kisah terbaru makan-makan tp di Melaka pula..hari Ahad semalam..12.12.2010 jam 12 tgh hari , kami menerima jemputan utk makan-makan di Restoren Padang Serai yang terletak di no 40 &42 , Jln Melaka Raya 15, Bdr Melaka semperna pembukaan restoren berkenaan.Jemputan dtg dari pemilik restoren yg merupakan kenalan. Selain kami, pemilik restoren Tn Hj Mansor dan Hjh Nor Azlina juga menjemput wartawan suratkabar dan kenalan mrk untuk merasakan keenakan masakan di restoren ini.



pemilik restoren Hjh Nor Azlina bersama staf restoren

Restoren ini menyediakan pebagai hidangan masakan Melayu dan traditional...sesuai utk seisi keluarga.Selain lunch...menu breakfast juga disediakan.Dibuka setiap hari kecuali hari Ahad dan bermula Jan 2011 restoren beroperasi jam 7 pagi hingga 12 mlm. Belah mlmpun akan ada pelbagai pilihan lauk.
Restoren ini juga menyediakan outside catering sekiranya ada permintaan.Jika berminta boleh hubungi terus pemilik restoren;

Tn Hj Mansor ; hp 0133-111122/016-2043999Hjh
Hjh Noor Azlina Abdullah; hp 016-2326309/017-6509030



tempat pelanggan memilih lauk..bersih dan kemas...



view dlm restoren



lagi view dlm restoren



Byk pilihan makanan dan menyelerakan...kena dtg cuba sendiri masakan di Restoren Padang Serai.



macam2 lauk ada.....



lauk udang,ikan keli masak sambal dan asam pedas ikan



lagi lauk yg terdapat di sini..antaranya ayam goreng berempah..



sambal sotong,ikan masin dan kari ayam



sambal belacan pembangkit selera dgn ulam2..



asam pedas kepala ikan pun ada...



udang dan sotong salut tepung yg sedappp....anak2 suka betul.



lagi gambar udang salut tepung...



rendang yg sedap.....menepati selera !



ni mr husben punya...



ni mama punya...mkn juga asam pedas ikan...sedap..licin!



ni masa tgh tunggu lunch



last sekali...model mama...kat restoren pun posing jugak..

3 comments:

  1. dh lama x g melaka. klu ke sana blh la mcuba masakan kt restoren ni. yum...yummm...yummm...

    ReplyDelete
  2. Sambal belacan dalam lesung tu..pergh!!!!mengancam!
    Sedap-sedap btul nampak makanan kat situ.
    Bila la nak sampai Melaka...

    ReplyDelete
  3. picca menu menggoda btul..trus rasa lapar nih..

    oppss igt td kat Kedah je ada Padang Serai.. kt melaka pn ada ye..hehe..

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2