klik Nuffnang

Friday, April 29, 2011

Menghitung hari menuju destinasi.....



Passport baru dah ada di tangan..



gambar passport Syakirah yg terkini...



bukan hanya packing bag....



tapi packing kotak juga, syt cargo dtg rumah 5.5.2011...busy week end ni packing brg...



tiketpun dah ready ; bertolak dgn flight MAS MH160 pada 9.5.2011 (12.25 tgh hari) dari KLIA to...............
kemana destinasinya....tunggu next entry!

18 comments:

  1. wahhhh mama nk pindah kemana?..bestnyer...nanti ceter yer..semoga semua urusan dipermudahkan Allah...amin:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mamasya,
    Laaaa nak pindah lagi ka??? Rasanya Mamasya baru jer balik ke semenanjung kan???....Tak sabar nak tau, nanti khabarkan ya....semuga selamat semuanya ya, InsyaAllah....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum - wah! moving again... kepenatan packing & unpacking masih terasa ;-)

    ReplyDelete
  4. wah mama nak pindah ke mana tu?jangan lupa ye

    ReplyDelete
  5. salam..
    amboi bz mempaking² ke?
    take care ye...
    :)

    ReplyDelete
  6. Salam Mamasya,
    So jadi lah nampak nya berpindah.... susah lah nak jumpa mamasya & syakirah lagi. Selamat jalan & semuga selamat sampai & settle down semua. Jangan lupa update blog bila dah selesai semua supaya syakirah & liana dapat membesar sama2... mmmuah2... love ya.

    ReplyDelete
  7. Wah! Mamasya....nak ke mana pindahnya tu....buat suspen je ni....mesti jauh ni....

    ReplyDelete
  8. bestnyer mama...nak pegi mana?nak ikut boleh...

    ReplyDelete
  9. nampak jauh tu nak pergi...semoga selamat sekeluarga

    ReplyDelete
  10. Akak nk fly uk ke?or oman?alahaiii bru settle down,letihnya ct dgr.hope semuanya ready dr segi fizikal n mental

    ReplyDelete
  11. Waaaaaaaaaaaaaaaaaa...Mamasya pindah ke mana pulak nih? Tiba2 jek...x sound akak pun...huhuu..kena tinggal jauh lg la akak ni yea...apapun, take care dan semoga selamat sampai yea Mamasya..update nnt k..muaaahh

    ReplyDelete
  12. Assalam..pindah lagi ye. Selamat jalan dan semoga semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  13. Laaaaa... Nk pindah?? Baru jer brcadang nk gi umah akak bila Naz balik Melaka.. Nampaknya tak sempat la ni...

    ReplyDelete
  14. salam mamasya..nak gi mana tu?tertanya2 gak nih..hehe..cam kisah bersiri lak kan.. :D
    apa2pun semoga semuanya dipermudahkan n berjalan lancar yer

    ReplyDelete
  15. Baru jumpa dah nak pisah lagi....apa pun didoakan semoga semuanya berjalan dgn baik. update blog tau. nak soh hb sy pun g tempat lain pun bagus agaknya ye....tukar angin....best agaknye ye...

    ReplyDelete
  16. selamat jalan n take a good care... semuga semua urusan dipermudahkan... Amin

    ReplyDelete
  17. waaaaa budak ni buat suspen kakmOn aja, walau apap-apa pun moga selamat jalan dan selamat sampai ;)

    ReplyDelete

Klik Nuffnang2